x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ciocan TV!

Ciocan TV!

de Mara Raducanu    |    09 Ian 2010   •   00:00
Ciocan TV!
Sursa foto: Dragoş Stoica/JURNALUL NAŢIONAL

Ministrul Vasile Blaga ar fi alocat peste două milioane de lei noi din bugetul Ministerului de Interne (MAI) pentru realizarea unei televiziuni interne a Poliţiei Capitalei.



După ce şi-a tras un jeep beton, şi-a luat în "ogradă" şi un elicopter ca să vadă de la înălţime fărădelegile, iar prin implicarea şi bunăvoinţa lui Christian Ciocan (foto), purtătorul de cuvânt de la Capitală, oamenii legii s-au putut face "remarcaţi" pe messenger, Facebook şi Twitter, iată că Poliţia Capitalei are proiecte măreţe. Să facă un fel de Poliţia Capitalei TV, de unde să se transmită live informaţii despre acţiunile oamenilor legii. Întrebat despre această iniţiativă, Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, susţine că "nici nu a investit şi nici nu a scos vreun ban din acest proiect", explicând că iniţiativa îi aparţine în totalitate, că este un gând al lui pus în practică cu ajutorul unor prieteni, şi în nici un caz pe banii MAI.

AM TELEVIZIUNE, AM VALOARE!

Ciocan a anunţat cu surle şi trâmbiţe că "a finalizat proiectul unui post tv, vizibil numai pe internet, unde infracţiunile vor fi urmărite LIVE. Cu alte cuvinte, acesta va pleca în misiunile sale însoţit de un cameraman, care va transmite imagini "în direct" de la locul faptei. Acces la aceste informaţii calde, cum s-ar spune, au jurnaliştii acreditaţi pe lângă Poliţia Capitalei, legaţi printr-o parolă ştiută de fiecare la sistemul de transmisii. Cât priveşte costurile, Ciocan insistă: "Eu nu câştig şi nu bag nici un ban în asta. Este un gând al meu pe care am vrut să-l pun în practică. Şi am făcut lucrul ăsta ajutat de câţiva prieteni. Vreau să-i ajut pe jurnalişti să nu mai stea după informaţii, să le caute sau să alerge după sincroanele cu mine, ci, dimpotrivă, să le obţină imediat. Tot ceea ce fac este în slujba cetăţeanului", ne-a declarat Christian Ciocan, un nou "guru" al mediului online.

×
Subiecte în articol: observator