x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cumparari - Vanzari - Enervari

Cumparari - Vanzari - Enervari

24 Ian 2007   •   00:00
  • Ne enerveaza din nou cuplul acesta de indragostiti acum si-n purururea si-n vecii vecilor, Bahmuteanu - Prigoana. Iata ca amorezii s-au intors in sfarsit din viligiatura si au facut devizul cheltuielilor de peste Ocean: 30.000 de dolari. Trei-zeci de mii de do-lari, stimati telespectatori! Incredibil. Sa va tineti bine de-acum! O sa vedeti cateva "tocsouri" ce vor ridica audientele, vor goni pasarelele de la geamuri, vor infrunzi padurile, vor deseca fantanile... Abia asteptam sa auzim povestesa de dragoste traita de ei la Las Vegas!
  • Va prezentam astazi un model nou de marcaj european. De ce sa nu se mai oboseasca cei de la Administratia Nationala a Drumurilor sa ridice o creanga cazuta pe una dintre soselele patriei, cand e mult mai usor sa ocoleasca obstacolul. Asa ca... au tras dunga mai "hacana".
  • Ne-a enervat inca o data televizoristul acela "renumit", Luis Lazarus. A luat si el o amenda si acum ne "asasineaza" cu noul Cod Rutier. E atat de plin de el, incat ar schimba legea numai ca sa poata circula "singur pe drum", pe ritmul impus de Holograf.
  • Ne enerveaza echipa de handbal a Groenlandei, un popor cu locuitori cam cat sunt in Drumul Taberei. Ai nostri baieti se lupta de "mama focului" prin diferite grupe de calificare sau play-off-uri pentru a mai ajunge la un Campionat Mondial, in vreme ce groenlandezii sunt deja calificati.
  • Iata cum suna un anunt interesant: "M-am saturat sa fiu sofer. Vand Dacia SupeRNova, an de fabricatie 2003, impecabila. GRATIS - La pachet o dau si pe soacra-mea, daca n-are cine sa te cicaleasca la volan!"
  • ×
    Subiecte în articol: observator