x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Finul lui Băsescu nu dă pe nimeni afară

Finul lui Băsescu nu dă pe nimeni afară

28 Iul 2010   •   00:00

Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad, a declarat că restructurările din Primărie nu vor afecta niciun angajat, afirmând că schema de personal este deja subdimensionată faţă de cea aprobată la Bucureşti.

Falcă a declarat, într-o conferinţă de presă, că restructurările nu îi vor afecta pe angajaţii din aparatul Primăriei, întrucât organigrama aprobată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) este chiar cea propusă de Primăria Arad.

Conform organigramei aprobate la Bucureşti, Primăria Arad are 699 de posturi disponibile, în timp ce, în acest moment, doar 572 sunt ocupate.

Falcă a spus că ar mai putea angaja, conform organigramei aprobate, 127 de persoane, dar a decis să reducă numărul posturilor vacante la 67, organigrama completă fiind, astfel, de 639 de posturi, cu 60 mai puţine decât a permis ANFP.
"Ne încadrăm în ceea ce aveam şi până acum, ceea ce confirmă că Primăria Arad a fost corect dimensionată. O primărie care avea circa 500 de angajaţi şi Guvernul i-ar fi pus la dispoziţie 699 posturi arată modul în care ne-am dimensionat noi personalul, ceea ce înseamnă reduceri de cheltuieli", a spus Falcă.

Privitor la instituţiile subordonate, primarul a spus că un singur post va fi restructurat, în urma comasării Casei de Cultură cu Teatrul de Marionete. Angajaţii Teatrului Clasic "Ioan Slavici" şi ai Filarmonicii nu vor fi afectaţi de restructurări, aici fiind eliminate doar posturi care erau vacante.

×
Subiecte în articol: observator