x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Hoară s-a învârtit de o vilă la Snagov

Hoară s-a învârtit de o vilă la Snagov

de Gabriela Mladin    |    24 Aug 2011   •   21:00
Hoară s-a învârtit de o vilă la Snagov

Democrat-liberalul Marcel Hoara, recentul proprietar al unei suprafete de teren in Snagov pentru constructia unei vile, a sustinut tare si mare ca mama sa este cea care a cumparat bunurile in Bucuresti. Tatal lui Hoara il da insa de gol, sustinand ca banii pentru proprietatile din Snagov sunt si ai fiului sau, dar s-a convenit ca totul sa fie trecut pe numele lor.

Un om simplu si cu o sinceritate debordanta, tatal lui Marcel Hoara (foto) a recu­noscut ca banii pentru con­s­truc­tia vilei din Snagov sunt in ma­re parte ai fiului sau. Instruit sa spuna altceva, pe parcursul discutiei cu jur­na­lis­tii, tatal lui Marcel Hoara re­unoaste ceea ce nu trebuia sa spuna ni­ci­odata: banii pentru proprietati sunt ai fiu­lui sau. 'Cu bani de la mine si-a luat el acolo, sunt profesor, am pa­­mant, am muncit, am vandut vaci, boi, am avut bani pusi deoparte. De la sora mea, care a murit, eu am ramas cu multi bani. Am pensie de 1.290 de lei, proprietatea de la Snagov nu stiu cat a costat, sunt sute de mii de euro, ne­­vasta mea stie.

Noi vrem sa vin­dem­ aici si ne mutam acolo. Suntem ba­trani, am o fata la Severin si doi co­pii la Bucuresti, printre care si Marcel, si conventia dintre mine si ei a fost asa, el nu mai are nici un drept aici si sa-i dam bani lui. Dupa ce a cumparat, am fost acolo, sunt banii lui, ca el lu­creaza in Bucuresti de 14 ani. A stat la socri si banii s-au dus la socri. Sunt banii lui si ai nostri. Noi vrem sa vindem tot aici si ne mutam acolo. Eu am dat banii de la sora mea, vreo 500.000 de lei, adica 5 miliarde, si restul a pus de la el', a declarat Marian Hoara. In acelasi timp, tatal lui Hoara spune ca inainte de a intra in politica Marcel, fiul sau, nu avea nici un ban: 'Marcel castiga bine acum, el a plecat de aici fara nimic si s-a dus la Bucuresti, a stat in gazda si eu ii plateam gazda, acum are bani. A trecut casa pe numele nostru pentru ca majoritatea banilor sunt de la mine, asa cred. De asta a trecut proprietatile pe numele nostru', a explicat tatal democrat-liberalului.

×
Subiecte în articol: observator