x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Împuşcată în cap de iubit

Împuşcată în cap de iubit

de Mara Raducanu    |    04 Iul 2009   •   00:00

O femeie în vârstă de 28 de ani a ajuns joi noapte spre vineri la Spitalul Clinic de Oftalmologie din Bucureşti, după ce a fost împuşcată în cap de iubitul ei.



Stoica Constantin, în vârstă de 32 de ani, a povestit însă anchetatorilor că totul s-a întâmplat în joacă: i-a acoperit faţa femeii cu o pernă, moment în care pistolul cu bile, pe care îl deţinea legal, s-a descărcat accidental. Imediat, bărbatul a sesizat incidentul la 112. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor victimei, apoi aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Grupa operativă din cadrul Secţiei 13 Poliţie, care a efectuat cercetarea la locul incidentului, l-a condus pe acesta la secţie, iar pistolul a fost ridicat pentru continuarea cercetărilor.

Conform declaraţiilor managerului spitalului, tânăra şi-a pierdut ochiul drept, iar pentru moment starea generală de sănătate este critică. "Ochiul drept este compromis definitiv", a spus medicul, precizând că oftalmologii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, urmând să se ocupe de acest caz doar din punct de vedere estetic după ce fata îşi va reveni. Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, a declarat că bărbatul a fost reţinut pentru cercetări urmând ca, în funcţie de evoluţia stării de sănătate a fetei, să se poată face încadrarea legală a faptei lui. "Medicii urmează să stabilească dacă viaţa tinerei a fost pusă în pericol şi abia apoi vom face încadrarea juridică: omor sau infracţiune de vătămare corporală, depinde de numărul de zile de spitalizare. Important este ca femeia să îşi revină", a declarat Ciocan, precizând însă că până în acest moment starea tinerei nu le-a permis poliţiştilor să îi ia declaraţii.

×
Subiecte în articol: observator