x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

21 Aug 2009   •   00:00
!! Ne enervează şeful Administraţiei Lacuri şi Parcuri din Capitală, Radu Popa, pentru simplul fapt că pe timp de criză vrea cu orice preţ să cheltuiască banul public, probabil doar ca să-şi satisfacă interesele personale. După ce a vrut să împrăştie prin tot Bucureştiul ceasuri din aur, fiind oprit la timp de primarul Oprescu, Popa visează acum la fântâni moder­ne care costă nici mai mult, nici mai puţin de 700.000 de euro. O nimica toată. Banii ar fi putut fi mult mai bine redistribuiţi pentru repararea şcolilor sau a străzilor fără asfalt. Poate şi de data asta directorul de la Lacuri şi Parcuri va fi tras de urechi.

!! Ne enervează premierul Emil Boc, care a pierdut două zile la Palatul Parlamentului, ore întregi într-un fotoliu la prezidiu, pentru a asculta dezbate­rile pe legile Educaţiei, ca şi când nu ar fi avut nimic mai bun de făcut sau nici un consilier din întreaga sa suită nu ar fi putut să-i ţină locul. Şi oricum la finalul întâlnirii a decis ceea ce spusese înainte de discuţii, că ministrul pe care l-a numit la cârma Ministerului Educaţiei, Ecaterina Andronescu, nu este în stare să facă singur o lege.  

!! Ne enervează vecinii care nu au cei şapte ani de-acasă. De obicei, specia poate fi recunoscută uşor: aruncă resturi menajere pe geam, ţinta lor fiind de cele mai multe ori maşina parcată lângă bloc. Dar să mai şi recunoşti că eşti dependent de asta şi că îţi face plăcere ni se pare cam mult!

!! Ne enervează că la terasele cu pretenţii te trezeşti că nu poţi să îţi foloseşti cardul ca să achiţi factura. Adică, să ajungi în situaţia de a-ţi lăsa garanţie telefonul mobil numai pentru că ei, la ditamai terasa, nu au reuşit să ţină pasul cu tehnologia!?

×
Subiecte în articol: observator