x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

03 Sep 2009   •   00:00

!! Ne-am săturat de burtoşi cu chelie, echipaţi în maiou, care se plimbă prin tramvaiul 34 din Capitală cu un pahar de plastic în mână. La fiecare staţie sorb tacticos câte o gură de cafea. Ne enervează atât de tare, încât ne vine să-l întrebăm cu furie pe unul dintre ei: "Bă, ai bilet??!!!". Dar n-o facem, pentru că nici noi nu avem. În plus, tipii ăştia sunt zidari după conformaţia corpului, pantalonii pestriţi de var şi teneşii plini de praf, aşa că s-ar putea să ne aplice o mistrie peste faţă de nu ne mai trebuie renovare toată viaţa.



!! Ne enervează noile culmi ale crizei economice în România: locatarii din Bucureşti nu-şi mai spală gunoiul din faţa blocului ca să economisească apa! Iar gunoiul se tot adună, de la o zi la alta, transformând străduţele lăturalnice în cea mai sigură sursă de hepatită. Norocul nostru e că mai plouă din când în când...

!!  Ne enervează Elena Udrea. Ne enervează din principiu Elena Udrea, chiar şi atunci când nu face nimic. Ne enervează simpla ei prezenţă în Guvern. Şi nu suntem singurii. Ne-am amuzat totuşi atunci când s-a enervat şi ea, ieşind din scenă cu liftul, în loc să dea explicaţiile care i se cereau.

!! Ne-au enervat copios organizatorii Turului Spaniei la Ciclism, care au hotărât ca ediţia de anul acesta să înceapă din Olanda. Dar ce ne mai miră treaba asta dacă anul trecut Raliul Paris - Dakar a trecut prin Maramureş?

!! Botezatule, Levinţo, Buzato, e groasă, soro! S-a dat moda peste cap. Cum mergeam zilele trecute pe Ştefan cel Mare am văzut nişte tipi care urlau ca berbecii "Faceţi loc, vin câinii...". Moment în care le-a ieşit în cale o poliţistă. Comunitară, ce-i drept, că nu e la îndemâna oricărei blonde să se facă miliţiancă. Nu ne-a atras atenţia uniforma doamnei, deşi purta şapcă model sovietic, ci poşeta tip "divă" pe care o purta mândră pe umăr. N-o să mai treacă multă vreme şi vom vedea pe stradă jandarmi mergând pe tocuri.

VORBE DE DUH ;)


Scoate luna din fântână.

Înşiră câte-n lună şi în stele.

Lupii totdeauna se bucură în timp de furtună.

A-şi lungi nasul.

Să-l cauţi cu lumina aprinsă.

Om cu bour în frunte.

Ion Cuceu, Dicţionarul proverbelor româneşti, Litera Internaţional

×
Subiecte în articol: observator