x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

26 Oct 2009   •   00:00
!! Ne enervează că am ajuns s-o vedem şi pe-asta : babe care se închină după ce coboară din autobuz. Nu vrem să credem că gestul lor reprezintă clasica înjurătură a altora despre drumuri, semafoare şi condiţiile de transport, inclusiv aurolacii, cerşetorii, şuţii, « sconcşii » şi toate celelalte exemplare care vin la pachet o dată cu transportul în comun.

!! Ne enervează că nimeni nu se enervează în ţara noastră pentru toţi banii publici cheltuiţi aiurea, şi nu sunt puţini. În alte ţări, oamenii se adună să protesteze la astfel de măgării, cum a fost la AIG. Sau politicienii îşi dau demisia după ce ies la iveală lucruri mărunte faţă de România.

!! Ne enervează ăia care pun de o nuntă şi care cred că dacă ei sunt fericiţi, totul li se cuvine . O stradă, un cartier, aerul, liniştea noastră. Dar cel mai tare o să ne enerveze organu' de ordine dacă nu le dă amendă aşa cum a promis !

!! Ne enervează premierul desemnat Lucian Croitoru care se laudă că noul Guvern este opera lui. De parcă noi nu am şti că a încins firu' (nu neapărat roşu)  şi că a făcut cărare între Palate.

!! Ne enervează toţi cei care cred că ei au varianta "obiectivă" asupra faptelor, ceea ce implică faptul că restul degeaba gândesc că ei sunt subiectivi.

×
Subiecte în articol: observator