x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Liliana Mincă: "Eu mă prezint în lupta electorală cu proiecte"

Liliana Mincă: "Eu mă prezint în lupta electorală cu proiecte"

14 Apr 2010   •   00:00
Liliana Mincă: "Eu mă prezint în lupta electorală cu proiecte"
Sursa foto: Gabi Boholt/Jurnalul National

Candidatul Alianţei PSD+PC pentru Colegiul 19 din Capitală, Liliana Mincă, susţine că în campania electorală va ''lupta'' cu proiecte care să vină în ajutorul oamenilor, fără a recurge la metode ''murdare'' pentru a câştiga alegerile, aşa cum a fost acuzată de PDL.



''Nu mă surprinde faptul că stafful de campanie al PDL sector 4, prin vocea purtătorului de cuvânt al candidatului PDL, recurge la astfel de subterfugii prin care abate atenţia alegătorilor de la realele probleme cu care aceştia se confruntă. Sunt acuzată că recurg la o campanie murdară, în condiţiile în care am declarat deschis la începutul acestei campanii electorale că voi lupta cu proiecte care să vină în ajutorul oamenilor, că îmi voi face campania în stradă, lângă cetăţenii Colegiului 19 unde candidez din partea Alianţei PSD+PC, susţinută şi de PNL'', atrage aceasta atenţia prin intermediul unui comunicat transmis Agerpres.

Ea a precizat că are alte metode cu care să se prezinte în cursa electorală, ''proiecte şi soluţii care sunt făcute cu mult profesionalism, din suflet, cu oameni, pentru oameni'', negând că ar fi recurs la acte de vandalism, aşa cum susţine PDL.

''Încerc să înţeleg atitudinea PDL atâta timp cât, până în acest moment, nu am auzit din partea staffului de campanie al PDL sau chiar a candidatului PDL un singur proiect care să vină în ajutorul comunităţii din Colegiul 19. Sunt convinsă că aceste atacuri lipsite de substanţă şi mai ales de probe vor continua, pentru că PD-L doar atât ştie să facă: să acuze, şi astfel să-şi acopere incapacitatea şi incompetenţa de a-i ajuta pe cetăţeni şi de a le oferi locuri de muncă, salarii şi pensii decente, care să le asigure un trai liniştit şi nu unul umilitor'', a mai spus Mincă.

Candidatul Alianţei PSD+PC în Colegiul 19, Liliana Mincă, a demarat o campanie murdară la adresa Teodorei Trandafir, susţine purtătorul de cuvânt al campaniei democrat-liberalei, Cristian Preda.

Într-un comunicat remis marţi Agerpres, Preda afirmă că zeci de bannere electorale ale Teodorei Trandafir, situate la intersecţia străzilor Izvorul Rece cu Reşita, pe Drumul Găzarului, în Piaţa Reşiţa, precum şi în alte puncte ale Colegiului 19, ar fi fost distruse în noaptea de 12 spre 13 aprilie 2010. "De asemenea, militanţii PSD+PC au difuzat un ziar al candidatului Liliana Mincă în care Teo Trandafir este atacată cu informaţii mincinoase", susţine comunicatul.

Preda afirmă că acest tip de campanie declanşată de candidata PSD+PC reprezintă "o reacţie disperată la recentul sondaj de opinie care o poziţionează în frunte pe Teo Trandafir cu peste zece puncte procentuale în faţa Lilianei Mincă".

"Este regretabil modul în care Liliana Mincă şi PSD+PC înţeleg să deruleze campania electorală. Acţiunile PSD+PC, inadmisibile pentru o campanie desfăşurată în 2010, nu fac decat să îndepărteze şi mai mult electoratul de cei care ar trebui să le reprezinte interesele. Facem un apel către Liliana Mincă să renunţe la actele de vandalism şi la minciuni şi să desfăşoare o campanie electorală curată şi corectă, în care să le prezinte cetăţenilor proiectele sale", mai spune Cristian Preda.

×
Subiecte în articol: observator