x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator MAI - Blaga s-a mutat in biroul lui Ceausescu

MAI - Blaga s-a mutat in biroul lui Ceausescu

de Radu Crivat    |    28 Mar 2006   •   00:00
MAI - Blaga s-a mutat in biroul lui Ceausescu

Ministerul Administratiei si Internelor isi desfasoara de ieri, oficial, activitatea in cladirea din Piata Revolutiei, fost sediu al CC al PCR si al Senatului Romaniei.
Ministrul Vasile Blaga ocupa fostul cabinet al lui Ceausescu. Operatiunea de mutare a costat aproximativ 30 de miliarde de lei, majoritatea banilor fiind alocati realizarii Serviciului de comunicatii, in noua cladire urmand sa functioneze sistemul informatic Schengen al Romaniei.

PARCARE SUBTERANA. Blaga a declarat ca Piata Revolutiei "in intregime" va intra intr-un proces de reamenajare, pentru construirea unei parcari subterane care va avea capacitatea de 4.500 de locuri. "Am discutat cu domnul Videanu (primarul Capitalei - n.r.) si cred ca in doua saptamani toata piata va intra intr-un amplu proces de reamenajare".

IN VIZITA
Dornici sa vedem un oficial al MAI in prima zi de lucru in noul sediu, am vizitat biroul secretarului de stat Anghel Andreescu, sef al Departamentului de Ordine si Siguranta Publica. Acesta s-a aratat multumit de noul sau birou si ne-a declarat ca cel mai mare beneficiu pe care mutarea il aduce activitatii MAI este faptul ca, pentru prima data, lucratorii din administratie - care pana ieri aveau birourile la Guvern - si cei de la ordine publica isi desfasoara activitatea in acelasi sediu.

×
Subiecte în articol: observator