x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Marius Budăi a rămas fără permis auto, pentru o viteză dublă faţă de limita legală

Marius Budăi a rămas fără permis auto, pentru o viteză dublă faţă de limita legală

30 Dec 2021   •   14:56
Marius Budăi a rămas fără permis auto, pentru o viteză dublă faţă de limita legală
Sursa foto: Captura Antena 3

Ministrul Muncii Marius Budăi va fi pieton în următoarele trei luni, după ce instanţa i-a respins contestaţia la procesul-verbal prin care a rămas fără permisul de conducere, scrie Antena3

Marius Budăi a fost prins de aparatul radar al poliţiei, pe 22 februarie, pe când era vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, conducând cu o viteză de 121 km/h în localitatea vrânceană Pufeşti, în zonă de limitare de viteză de 60 km/h.

Astfel, poliţiştii i-au suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile şi i-au dat o amendă de 1.305 lei, dar Budăi a contestat procesul verbal, menţionând în fals, în acţiunea deschisă la Judecătoria Adjud, că avea o viteză mult mai mică.

Din nefericire pentru el, poliţiştii din Vrancea au avut probe și au depus la dosar atestatul de operator radar şi buletinul de verificare metrologică pentru radarul care l-a interceptat pe ministru, inclusiv imaginile video. În baza acestora judecătorii au respins acţiunea lui Marius Budăi.

Acesta a făcut apel, dar dosarul a avut aceeaşi soartă la Tribunalul Vrancea, decizia fiind definitivă, scrie antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Marius Budăi permis auto