x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea, martor

Mircea Badea, martor

de Mara Raducanu    |    29 Apr 2009   •   00:00

Mai multe persoane, printre care şi realizatorul tv Mircea Badea, au fost audiate ieri ca martore la Judecătoria Sectorului 1, în dosarul privind accidentul din martie 2008 de pe Şoseaua Kiseleff.



În urma tragediei, Tatiana Duplei, o studentă din Moldova, a fost omorâtă pe trecerea de pietoni. "Am auzit un zgomot de frâne destul de puternic, am întors capul spre stânga şi am văzut momentul impactului şi victima dându-se peste cap, aterizând ulterior pe scuar", a declarat Mircea Badea în faţa instanţei.

"Nu am observat ca victima să fi avut alte preocupări în momentul în care s-a angajat în traversare", a continuat să povestească realizatorul. Un alt martor, care se afla în apropierea trecerii de pietoni în momentul accidentului, a declarat că Anamaria Straus, cea care se afla la volanul maşinii - de altfel, o doamnă cu influenţă în lumea bună -, nu a avut o "atitudine umană" şi nici nu s-a apropiat de victimă pentru a-i acorda primul ajutor.

Audierile vor continua şi la termenul următor, stabilit pentru 19 mai. La 27 martie, Straus a accidentat-o mortal pe Tatiana Duplei, în momentul în care aceasta se angajase în traversarea Şoselei Kiseleff, pe marcajul pietonal, neacordând prioritate de trecere, în condiţiile în care existau semafoare de avertizare.

×
Subiecte în articol: observator