x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Scandal pe Facebook între Udrea și Macovei: "Comunistă", "obsedată" "manipulatoare". Udrea o amenință!

Scandal pe Facebook între Udrea și Macovei: "Comunistă", "obsedată" "manipulatoare". Udrea o amenință!

14 Noi 2014   •   18:15
Scandal pe Facebook între Udrea și Macovei: "Comunistă", "obsedată" "manipulatoare". Udrea o amenință!

Preşedinta Partidului Mişcarea Populară (PMP), Elena Udrea, afirmă despre fosta sa contracandidată din primul tur al alegerilor prezidenţiale, Monica Macovei, că are 'o gândire care nu a evoluat din comunism şi până acum' şi consideră că aceasta a dobândit o obsesie pentru ea.

"Doamna Macovei sugerează că aş fi avut o înţelegere cu Ponta şi de aceea aş fi obţinut scoruri bune, gândindu-se probabil la modul în care şi-a obţinut ea semnăturile pentru a putea candida. În realitate, eu am fost singura care s-a bătut constant cu PSD, în timp ce Klaus Iohannis a stat ca o floricică tăcută, preferând să intre pe uşa din dos în turul doi', scrie Udrea în postarea de pe facebook.

Udrea spune că i se pare şocant atacul Monicăi Macovei, care s-a prezentat tot timpul ca un reprezentant şi susţinător al justiţiei independente, la adresa procurorului-şef al DIICOT, Alina Bica. Preşedinta PMP o mai acuză pe Monica Macovei şi că încearcă să manipuleze electoratul.

Elena Udrea lansează și o amenințare către Macovei.

Ea şi susţinătorii săi (la vedere sau oculţi) să ştie că, de acum înainte, nu voi mai accepta să fiu atacată şi voi riposta. Ceea ce a fost din partea mea o dovadă de bun-simţ în campania electorală a fost interpretată ca o slăbiciune şi îi asigur că nu e cazul.
Deci, mai răsfirați, băieți şi fete, mai răsfirați...

×