x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator S-a rupt masa sub el în blocul operator!

S-a rupt masa sub el în blocul operator!

19 Mai 2010   •   00:00

Un pacient aflat în timpul unei operaţii, care tocmai fusese anesteziat, a căzut de pe masa chirurgicală pe care se afla, aceasta rupându-se practic sub el. Potrivit directorului Spitalului "Mavromati", din Botoşani, pacientul nu era supraponderal, iar operaţia a fost reluată după ce masa a fost înlocuită.

"La blocul operator s-a rupt masa de operaţie. Chirurgii se spălau pe mâini şi erau cu spatele. Când s-au întors pacientul nu mai era pe masă. Nu poate să fie acest medic supărat pentru faptul că i s-a adus o masă de operaţie care nu a ţinut mare lucru?", a întrebat Enache.

Directorul spitalului nu a dat detalii mai multe despre acest caz, însă şi-a manifestat nemulţumirea faţă de calitatea echipamentelor achiziţionate în 2009, în cadrul unui proiect de modernizare a sălilor de operaţii de la Spitalul Judeţean, informează Agerpres. Enache afirmă că în cadrul acestui proiect, finanţat de Ministerul Sănătăţii, au fost modernizate patru dintre cele opt săli de operaţii ale Spitalului Judeţean, iar lucrările au costat peste trei milioane de lei.

×
Subiecte în articol: observator