x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şofer de TIR găsit mort în cabina vehiculului, lângă cadavru au fost găsite pastile pentru potenţă

Şofer de TIR găsit mort în cabina vehiculului, lângă cadavru au fost găsite pastile pentru potenţă

25 Mai 2010   •   00:00

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna prahoveană Izvoarele, şofer de TIR, a fost găsit mort, în noaptea de luni spre marţi, în cabina autovehiculului de mare tonaj cu care făcea curse, iar lângă cadavru poliţiştii au găsit un tub de pastile pentru stimularea potenţei.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Prahova, poliţiştii au fost anunţaţi de către o femeie că în cabina unui TIR parcat pe un drum lăturalnic se află un bărbat mort, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bărbatul a fost găsit pe jumătate dezbrăcat, iar lângă el se afla un tub cu medicamente pentru stimularea potenţei.

Surse din Poliţie au declarat că femeia care i-a anunţat pe poliţişti este prostituată şi că aceasta nu a putut preciza dacă el a luat sau nu medicamente înainte de a întreţine relaţii sexuale cu ea.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova, iar în urma necropsiei medicii legişti au stabilit că bărbatul a făcut stop cardio-respirator.

Prezente la sediul SML pentru a ridica trupul neînsufleţit, rudele bărbatului au afirmat că acesta era căsătorit de peste şase ani şi era tată a doi copii în vârstă de şase, respectiv patru ani şi jumătate.

Mediafax

×
Subiecte în articol: observator