x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Stirile zilei

Stirile zilei

09 Apr 2006   •   00:00

Atac - Orban il critica pe presedintele Basescu

Liderul PNL Bucuresti, Ludovic Orban, spera ca presedintele Traian Basescu sa nu conduca tara asa cum isi conduce masina proprie, referindu-se la situatia din noaptea de joi spre vineri, cand seful statului a condus dupa ce sarbatorise cu sampanie victoria Stelei. Declaratia lui Orban a fost facuta ieri la Buzau, unde se desfasoara alegeri pentru desemnarea echipei de conducere a organizatiei judetene a PNL.

Pensii - Banii se vor da inainte de Pasti

Pensionarii se vor bucura de pensii pana la 21 aprilie, chiar inainte de Pasti. In urma discutiilor dintre reprezentantii Casei Nationale de Pensii si ai Postei Romane, s-a luat decizia de a se modifica, in aceasta luna, graficul de achitare a pensiilor si a altor drepturi de protectie sociala. In plus, cei care au pensii sub 200 de lei noi vor primi anul acesta de Pasti un ajutor de 50 de de lei noi din partea Guvernului, iar cei cu pensii intre 200 si 305 lei noi vor primi un ajutor de 40 de lei noi.

Cluj - Explozie intr-un bloc al UM Floresti

Un barbat a fost grav ranit in noaptea de vineri spre sambata, in urma unei explozii produse la un bloc de locuinte de interventie administrat de UM 01215 Floresti, din judetul Cluj, transmite Mediafax. Cauzele producerii incidentului, in care a fost ranit Traina Chira, sunt cercetate de o comisie numita de comandantul unitatii.

Botosani - Drog gasit sub ruinele unui laborator

Un recipient care continea peste 16 kilograme de heroina a fost descoperit la 31 martie de politistii botosaneni, ascuns printre ruinele unui laborator clandestin de producere a stupefiantelor, laborator care fusese desfiintat in 2003.

Proiect - Facilitati si gratuitati pentru medici

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat ieri, la Targu-Mures, ca vrea sa implementeze de anul viitor un sistem de facilitati si gratuitati pentru medici similare celor acordate magistratilor si politistilor, transmite Mediafax.

Caras-Severin / Protest al pescarilor din clisura Dunarii

Aproape 150 de pescari de pe clisura Dunarii, reuniti in Asociatia Pescarilor Divici, au protestat ieri fata de instituirea, incepand de maine, a prohibitiei pentru 60 de zile. Ei sunt nemultumiti de faptul ca doua luni din acest an Dunarea a fost inghetata, iar acum li se impune prohibitie, in conditiile in care pescuitul este singura lor sursa de venit.

Timis - Farmacii vandalizate de asiguratii medical

Unii dintre asiguratii medical din Timisoara, care nu au mai ajuns sa primeasca medicamente gratuite ori compensate, au agresat verbal farmacistele si au vandalizat unitati farmaceutice, transmite Rompres.
×
Subiecte în articol: observator