x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Studenţii economişti, susţinuţi de Fundaţia

Studenţii economişti, susţinuţi de Fundaţia

de Dan Voiculescu    |    12 Mai 2009   •   00:00

Anul acesta, în perioada 10-24 august, tineri din întreaga lume vor participa la cea de-a V-a ediţie a BUCHAREST SUMMER UNIVERSITY (BSU), tema propusă fiind "Economic şi politic în lumea globală".



Şi la această ediţie vor fi prezenţi profesori de prestigiu de la universităţi precum London School of Economics, UC Davis, Universitatea "John Hopkins", dar şi reprezentanţi ai Comisiei Europene şi FMI. Tinerii care aplică în această perioadă pentru şcoala internaţională de vară BSU pot beneficia de o bursă care acoperă costurile de participare. Bursa este oferită de Academia de Studii Economice Bucureşti, prin intermediul Senatului Studenţesc, în parteneriat cu Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

În calitate de promotor al excelenţei şi al performanţei în rândul tinerilor, Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României va susţine şi în acest an acest proiect al studenţilor economişti. Perioada de înscrieri continuă şi după 15 mai, însă numai cei care îşi depun dosarul până la această dată au şansa de a primi o bursă.

×
Subiecte în articol: observator