x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tractoristul răzbunător: 12 vehicule distruse, 5 porţi dărâmate

Tractoristul răzbunător: 12 vehicule distruse, 5 porţi dărâmate

04 Mai 2010   •   00:00

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din comuna bihoreană Chişlaz, a distrus 12 maşini, patru mopeduri şi porţile a cinci case, după ce s-a urcat fără permis de conducere şi băut la volanul unui tractor.

Poliţiştii din Chişlaz au fost anunţaţi, ieri seară, la ora 21.45, că un bărbat aflat la volanul unui tractor a distrus mai multe autovehicule.

"Echipajul sosit la faţa locului a găsit pe strada respectivă 12 autoturisme şi mopeduri distruse. Totodată, bărbatul a intrat cu tractorul în porţile a cinci locuinţe", a declarat, azi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor, inspectorul Alina Dinu.

Tractoristul, văzând maşina Poliţiei, a fugit de la locul faptei, fiind imobilizat de poliţişti în momentul în care a intrat cu tractorul într-un şanţ.

Din cercetări a reieşit că şoferul este un localnic de 46 de ani care nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, bărbatul era sub influenţa băuturilor alcoolice.

Audiat de poliţişti, bărbatul a declarat că a plătit "câteva poliţe" unor vecini, pentru că aceştia l-au supărat de-a lungul timpului.

"Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar cercetările în cauză sunt continuate de poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Marghita", a afirmat Dinu.

×
Subiecte în articol: observator