x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trei persoane au murit în accidentul de la Constanţa

Trei persoane au murit în accidentul de la Constanţa

12 Feb 2010   •   00:00

Accidentul petrecut vineri seară pe drumul naţional 22C, la intrarea în localitatea Poarta Albă, s-a soldat cu trei morţi şi patru răniţi, potrivit ultimelor informaţii furnizate de la faţa locului de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea".



Purtătorul de cuvânt al ISU "Dobrogea" Constanţa, Paula Anghel, a declarat că trei persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte patru sunt rănite, toate victimele fiind din microbuzul implicat în accident, care se întorcea de la Medgidia.
Anghel a precizat că în microbuz se aflau şase muncitori care se întorceau de la locul de muncă şi şoferul, iar pe drumul naţional 22C, la intrarea în localitatea Poarta Albă, microbuzul s-a ciocnit cu un tir.
În urma impactului, trei din persoanele din microbuz, între care şi şoferul, şi-au pierdut viaţa, iar alţi patru pasageri au fost răniţi, doi dintre ei fiind în stare foarte gravă. Toate persoane rănite au fost transportate cu ambulanţe la Spitalul Judeţean din Constanţa.
La locul accidentului au fost trimise două echipaje SMURD ale ISU şi cinci maşini ale Serviciului de Ambulanţă.
Nici Poliţia şi nici reprezentanţii ISU nu au putut preciza până la acest moment cauzele producerii accidentului, însă au afirmat că în zonă este ceaţă densă.
Primele informaţii furnizate de Poliţia Constanţa imediat după producerea accidentului arătau că şase persoane au fost rănite, iar alte două au murit. Accidentul s-a produs în jurul orei 17:10.

×
Subiecte în articol: observator