x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un bucureştean nemulţumit că nu are loc pe scaun a anunţat la 112 că într-un tren rapid este o bombă

Un bucureştean nemulţumit că nu are loc pe scaun a anunţat la 112 că într-un tren rapid este o bombă

22 Apr 2009   •   00:00

Un bucureştean a sunat, marţi seară, la serviciul 112 şi a anunţat că într-un tren rapid care circula pe ruta Iaşi - Bucureşti Nord este o bombă, poliţiştii constatând că alarma a fost falsă şi că bărbatul a recurs la acest gest fiind nemulţumit că nu se poate aşeza pe scaun, din cauza aglomeraţiei.



Potrivit unui comunicat de presă remis, miercuri, de Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi Buzău, alarma cu bombă a fost dată marţi seară, în jurul orei 20.00. În urma cercetărilor, s-a descoperit că telefonul fusese dat la 112 chiar din trenul în care a fost anunţată bomba, respectiv din trenul 662 care circula pe relaţia Iaşi - Bucureşti Nord.

Imediat, o patrulă de Poliţie din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Galaţi, care se afla în tren la momentul sesizării, a început căutările, stabilind că sesizarea este neîntemeiată şi că a fost făcută de un bucureştean de 41 de ani, care consumase alcool.

Bărbatul le-a explicat poliţiştilor că a anunţat amplasarea unei bombe în tren din cauză că, deşi plătise 150 lei reprezentând contravaloarea unui bilet cu taxare în tren pe distanţa Vaslui - Bucureşti Nord nu putea lua loc pe scaune, împreună cu familia sa, întrucât trenul era foarte aglomerat.

Bucureşteanul a fost sancţionat conform Legii nr. 61/1991, pentru alarmarea fără motiv a organelor de intervenţie, cercetările fiind continuate de către poliţiştii de la Transporturi Buzău.
Mediafax

×
Subiecte în articol: observator