x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un tânăr de 25 de ani s-a sinucis, aruncându-se în faţa metroului

Un tânăr de 25 de ani s-a sinucis, aruncându-se în faţa metroului

27 Apr 2010   •   00:00

Circulaţia metroului a fost blocată la staţia Piaţa Romană, pe sensul dintre Piaţa Universităţii către Piaţa Victoriei, după ce un bărbat de aproximativ 25 de ani s-a aruncat în faţa trenului .

"Accidentul a avut loc în jurul orei 16.30. Trenul care l-a călcat pe bărbat face manevre pentru a da înapoi, după care va fi oprit curentul, astfel încât corpul victimei să poată fi ridicat de pe şine. Din primele constatări de la faţa locului, bărbatul este mort", au precizat cei de la ISU.

Potrivit directorului Metrorex, circulaţia metroului pe relaţia Berceni-Pipera a fost întreruptă imediat după accident.

La faţa locului au ajuns SMURD şi unul de descarcerare. Poliţia a demarat o anchetă în acest caz.

Circulaţia metroului pe ruta Berceni-Pipera a fost reluată în jurul orei 18:10, a declarat pentru NewsIn directorul general al Metrorex, Gheorghe Udrişte.

"Circulaţia metroului a fost reluată şi estimăm că în 15 minute traficul va reintra în graficul normal", a spus Udrişte.

Şi la începutul lunii decembrie 2009, circulaţia metroului a fost întreruptă, dupa ce o femeie s-a aruncat pe şine. Femeia a fost scoasă de pe scara de rulaj fără a avea leziuni susţinând că a avut un moment de amnezie şi nu ştie cum a ajuns pe şine.

Circulaţia metroului a fost restricţionată si pe 10 ianuarie 2009, timp de aproximativ o oră, după ce un bărbat s-a sinucis, aruncându-se în faţa metroului, în staţia Piaţa Romană.


×
Subiecte în articol: observator