x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un tren rapid, implicat într-un accident în dreptul localităţii Nicolae Bălcescu

Un tren rapid, implicat într-un accident în dreptul localităţii Nicolae Bălcescu

14 Apr 2010   •   00:00

Circulaţia feroviară pe ruta Bucureşti-Constanţa a fost blocată, în această dimineaţă, timp de aproximativ 20 de minute, în zona localităţii Nicolae Bălcescu din judeţul Călăraşi, unde un tren a lovit un tir încărcat cu nisip, al cărui şofer nu s-a asigurat la trecerea peste calea ferată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Călăraşi, inspector Ramona Tudor, tirul încărcat cu nisip a fost lovit în plin de un tren accelerat care circula dinspre Bucureşti spre Constanţa, informează Mediafax.

În urma impactului, şoferul autotrenului a murit pe loc, iar, timp de aproximativ 20 de minute, traficul feroviar a fost blocat.

Conform sursei citate, în urma accidentului nu a fost rănit niciun pasager din tren, iar garnitura şi-a reluat traseul la scurt timp. Trecerea la nivel peste calea ferată unde a avut loc accidentul nu are bariere, dar este prevăzută cu semnale acustice şi luminoase, care erau în funcţiune, a precizat Ramona Tudor.

La faţa locului au ajuns pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi şi angajaţi de la CFR Infrastructură.


×
Subiecte în articol: observator