x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Upgrade: Monica Columbeanu, interfaţa domnului Meir cu presa

Upgrade: Monica Columbeanu, interfaţa domnului Meir cu presa

25 Mai 2009   •   00:00
Upgrade: Monica Columbeanu, interfaţa domnului Meir cu presa
Sursa foto: /Jurnalul Naţional

Pentru ignoranţi, momentul istoric al politicii româneşti s-a consumat în ziua lunii mai, 25. Inevitabilul s-a dat în fapt într-o conferinţă de presă, Nati Meir a anunţat că Monica Columbeanu a devenit purtătorul de cuvânt al candidatului prezidenţial, Nati Meir.



Cum Nati Meir a făcut acest anunţ înainte ca altcineva să-i poarte vorbele pe un făgaş retoric normal, lucrurile s-au desfăşurat în parametrii obişnuiţi ai discursului său : "Facem o istorie care spun că Monica Columbeanu, în clipa asta, a intrat în politica românească. Din clipa asta ea s-a făcut purtătorul de cuvânt al meu, al candidatului la Preşedinţie din România".

Procesul sublimării de la model la om politic nu a fost unul lipsit de greutăţi. După cum a mărturisit Nati Meir, negocierile pentru edificarea tandemului au fost intense, şi au fost depuse diligenţe în acest sens chiar şi la soţul, Irinel.

Deloc incomodată de noua postură, Monica a explicat celor prezenţi căte ceva despre noile sale îndatoriri. Aşa cum ne aşteptam Monica Columbeanu, în calitate de purtător de cuvânt, "a înţeles" că va avea rolul de a transmite mesaje, va fi o "interfaţa a domnului Nati Meir". Ce mai, ca să înţeleagă toată lumea prezentă, cu vorbele ei, "a domnului cu dumneavoastră"!

Manifestând o totală delăsare faţă de valorile materialiste ale lumii, Monica, a mai declarat ca nu onorariul, confidenţial, a motivat alegerea sa, ci faptul că noţiunile temeinic asimilate prin băncile facultăţii de comunicare a cărei cursantă este vor avea ocazia să se întrupeze în practică.

În finalul informaţiei furnizate de agenţia Mediafax, noul purtător de cuvânt a mulţumit pentru şansa acordată. "Este o mare şansă pentru mine această... şansă pe care mi-a dat-o domnul Nati Meir".

×
Subiecte în articol: observator