x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vasile Blaga: "Decizia BPN privind neparticiparea la emisiunile Antena 3 şi Realitatea trebuie respectată"

Vasile Blaga: "Decizia BPN privind neparticiparea la emisiunile Antena 3 şi Realitatea trebuie respectată"

09 Apr 2010   •   00:00

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat că decizia conducerii partidului privind neparticiparea la emisiunile posturilor TV Antena 3 şi Realitatea, nu trebuie motivată sau interpretată, ci "respectată". "Nu doresc să o motivez în niciun fel sau să o interpretez. Dacă a fost o decizie, eu, ca secretar general al partidului, o respect", a spus el.

Întrebat dacă au fost şi voturi împotriva acestei hotărâri în şedinţa Biroului Permanent de joi, Vasile Blaga a spus că acest aspect nu contează.

"Când se ia o decizie în partid, nu mai contează cine a fost împotrivă, cine a fost pentru. Trebuie să o respecte (...)", a declarat Blaga, citat de Agerpres.

Cu toate acestea, liderul democrat liberal a afirmat că nu crede că europarlamentarul Cristian Preda, care a criticat această decizie, va fi sancţionat. "Este problema domniei sale. (...) Apreciază domnia sa cum crede de cuviinţă", a afirmat secretarul general al PDL.

×
Subiecte în articol: observator