x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta, vizită suspectă la sediul ALDE

Ponta, vizită suspectă la sediul ALDE

de Marius Gîrlașiu    |    15 Mar 2016   •   14:26
Ponta, vizită suspectă la sediul ALDE
Sursa foto: GRIGORE POPESCU / AGERPRES FOTO

Fostul premier Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu s-au întâlnit, ieri, la sediul ALDE. Ponta a ieşit din sediul formaţiunii la finalul şedinţei conducerii ALDE, fără să facă vreo declaraţie presei. “A fost o vizită normală, am rămas prieteni”, a precizat preşedintele Senatului.

“A venit într-o vizită. Nu avem de ce să ne ascundem, am rămas într-o relaţie foarte bună, cum e şi normal. Am fost parteneri în USL. Considerăm că a fost un proiect foarte bun, performanţa Guvernului condus de Victor Ponta a fost foarte bună şi am rămas într-o relaţie foarte bună. Din când în când mai stăm de vorbă”, a explicat Tăriceanu. Liderul ALDE a precizat că nu avea de ce să se ascundă de ochii presei. “Nu avem de ce să ne ferim. Putea foarte bine să iasă printr-o altă uşă şi să nu treacă pe aici, dar nu mi se pare că e de demnitatea noastră să ne ascundem. Putem să discutăm orice subiect”, a explicat şeful Senatului.

Efectul Real Madrid

Întrebat dacă nu cumva au discutat despre o posibilă susţinere politică din partea lui Ponta, Tăriceanu a exclus din start această variantă. Ciudat este însă că Victor Ponta nu s-a mai prezentat, în ultima vreme, nici măcar la şedinţele PSD din Kiseleff, însă a preferat să treacă pragul ALDE, semn că relaţia cu Liviu Dragnea au rămas în stand-by. “Nu am discutat de nicio susţinere. Ce susţinere? Că Ponta, după cum vedeţi, nu mai este activ. Nu am discutat subiecte politice. Am discutat de fotbal, că ieri a jucat Real Madrid”. Doar că Real Madrid a jucat duminică în campionat cu modesta formaţie Las Palmas, nicidecum vreun derby crucial cu Barcelona.

×