x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Gratuitate pentru copii la Roata mare din Parcul de agrement Tei, cu ocazia zilei de 1 iunie

Gratuitate pentru copii la Roata mare din Parcul de agrement Tei, cu ocazia zilei de 1 iunie

29 Mai 2017   •   13:26
Gratuitate pentru copii la Roata mare din Parcul de agrement Tei, cu ocazia zilei de 1 iunie

Copiii au acces gratuit, în perioada 1 - 6 iunie, la Roata mare şi alte echipamente de distracţii din Parcul de agrement Tei, potrivit unui comunicat al Primăriei sectorului 2. 

Roata mare, cu cei 63 de metri înălţime, Roller Coaster-ul, Caruselul, Roata mică, maşinuţele electrice, lanţurile şi Casa Groazei vor funcţiona, gratuit, pentru cei mici, după următorul program: de luni până vineri, între orele 10,00 - 21,00, sâmbătă şi duminică şi în zilele de sărbători legale - în intervalul orar 10,00 - 22,00, miercuri, 7 iunie, fiind închis pentru revizie. 

Din motive de siguranţă în exploatare, în cazul în care vremea va fi nefavorabilă, echipamentele de distracţii vor fi oprite de la funcţionare, excepţie făcând Casei Groazei, relevă sursa citată. Autoritatea locală precizează că miercuri, 7 iunie, este închis pentru revizie. 

"Menţionăm că accesul la echipamentele de distracţii se va face astfel: copiii sub 5 ani au acces gratuit la Roata mare şi la Roata mică numai însoţiţi de un adult; persoanele adulte care însoţesc copiii de la centrele sociale ale sectorului 2 au acces gratuit la toate echipamentele; însoţitorii grupurilor organizate de peste 20 de persoane (grădiniţe, şcoli, turişti etc) vor beneficia de reducere de 50 %", se arată în comunicat. 

Proiectul Primăriei Sectorului 2 reprezintă cadoul pe care administraţia publică locală îl oferă celor mici. 

"Prin acţiunea de marketing, de tip sampling, Primăria Sectorului 2 vine în întâmpinarea celor mici, de Ziua Internaţională a Copilului", se mai arată în comunicat. AGERPRES

×