Mămăligă din grâu integral, bogat în tărâţe, amestecat cu făină de hrişcă, maioneză preparată cu ulei extravirgin de măsline, sare de tip brut, marină, măsline naturale verzi-maronii fără aditivi... Iată câteva dintre argumentele unei bucătării sănătoase, pe care ni le „serveşte” profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi în noul volum „Revoluţie în bucătărie. Reînvaţă să găteşti sănătos”. Prin intermediul acestei cărţi, reputatul specialist este permanent în bucătărie cu dumneavoastră şi vă ajută să gătiţi în acelaşi timp gustos, hrănitor şi sănătos.
„Acesta este motivul pentru care am scris cartea «Revoluţie în bucătărie. Reînvaţă să găteşti sănătos»: restricţiile pot fi înlocuite cu sfaturi, iar reţetele tradiţionale, care abundă în grăsimi, sare şi combinaţii alimentare nepotrivite, pot fi revizuite astfel încât să se transforme în alternative sănătoase pentru organism!”, explică prof. dr Gheorghe Mencinicopschi.