x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vlad Drăgulin: ”În mod clar, experiența aceasta mi-a modelat personalitatea”

Vlad Drăgulin: ”În mod clar, experiența aceasta mi-a modelat personalitatea”

24 Feb 2018   •   13:18
Vlad Drăgulin: ”În mod clar, experiența aceasta mi-a modelat personalitatea”

Noul sezon ”În puii mei!” are premiera în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1. Sub sloganul ”Te uiți o seară, râzi o săptămână”, show-ul vine cu o mulțime de surprize pentru telespectatori.

Actorii din show-ul ”În puii mei!” vor pune în scenă, cu mult umor și ironie, personaje ajunse celebre pe Youtube și pe rețelele de socializare. Parodia va atinge cote maxime în momentul în care Vlad Drăgulin va intra în rolul lui Alex Nicolas, devenit cunoscut printre internauți drept ”Super-super”.

Actorul Vlad Drăgulin, care dă viață unei multitudini de personaje, mărturisește că acești ani în care a jucat alături de Mihai Bendeac și echipa sa reprezintă o etapă importantă a vieții sale.

”Pentru mine ,,În puii mei!” se confundă cu debutul meu ca actor de televiziune. A fost o bornă foarte importantă. Eram la începutul anului trei, aveam douăzeci si unu de ani abia împliniți; eram foarte crud. În mod clar experiența aceasta mi-a modelat personalitatea artistica dar și umană, m-a profesionalizat, am dobândit rigurozitate și am învățat să fiu eficient în timpul scurt de repetiții pe care l-am avut la dispoziție. De atunci și până acum sunt aproape șapte ani care au însemnat multe scheciuri și personaje ce au fost rezultatele multor nopți nedormite. Este o etapă care se  va încheia și va lăsa loc unei alte etape, cu alte provocări ce ne vor permite să punem ștacheta și mai sus”, spune actorul Vlad Drăgulin.

Ce alte personaje vor mai face deliciul publicului și ce surprize au mai pregătit actorii în sezonul IV, telespectatorii vor putea afla urmărind primul episod al show-ului de comedie „În puii mei!”, difuzat sâmbăta, 24 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

×
Subiecte în articol: Vlad Drăgulin