x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar "Astazi e ziua ta..." - Adrian Enache

"Astazi e ziua ta..." - Adrian Enache

11 Iun 2005   •   00:00
"Astazi e ziua ta..." - Adrian Enache

A fost atras de sportul-rege, dar vocatia lui pentru muzica l-a determinat sa treaca sportul pe planul doi, dedicandu-se muzicii. A fost elevul Mihaelei Runceanu, iar in 1990 s-a lansat oficial ca interpret. Duminica, Adrian Enache implineste 39 de ani.



"De cand sunt vedeta pop, in fiecare an am cantat de ziua mea, a devenit un obicei acest lucru. Imi doresc sa fiu la fel de inspirat, poate mai inspirat si sa imi iasa foarte bine noul album, la care lucrez acum, si noul videoclip. Am facut o pauza pentru ca asa e nimerit, asa se obisnuieste. In nebunia asta de tot felul de kitsch-uri, un lucru valoros se lasa asteptat sa se nasca. Va fi o oaza de calitate si bun gust. Sa fiu sincer, toata lumea imi spune ca am ramas acelasi copil nebun, fac foarte mult sport si nici nu imi dau seama cand trece timpul.
Nu realizez, pentru ca ma ingrop intre lucrurile valoroase, printre oameni valorosi care au intotdeauna ceva de oferit si totdeauna cauti sa faci ceva cu multa pasiune, iar atunci cand faci asta uiti ca trece timpul.
Am fost si am ramas sclavul neprevazutului. Asa imi place sa raman, nu imi place sa stiu dinainte. Mi-ar placea sa retraiesc perioada liceului. E o perioada de trecere de la copilarie la maturitate cand se intrepatrund mai multe ipostaze din viata pe care ai dus-o si cea care va veni si atunci tu ciugulesti putin si de acolo, din ce ai trait, ciugulesti si din ce vei trai. Acum este alta mancare. Te gandesti cum a fost pana acum, de la viata de adolescent si tanar aspirant, la glorie. Acum esti in glorie si cauti, fiindca stii reteta, sa o mentii. Te gandesti ca vei fi un tip tot in glorie si peste 10 ani, dar mult mai matur, mult mai asezat. E mult mai greu sa mentii numele decat sa ajungi acolo. Eu consider ca in Romania este mult mai usor sa te mentii daca faci lucruri durabile si de calitate.
Pentru ca daca nu sunt recunoscute imediat, vor fi putin mai tarziu, cand se vor matura balariile si va ramane tot ce este valoare. Mi-ar fi placut sa joc intr-un film. Acesta este regretul meu din anul care a trecut. Sper sa mi se indeplinesca acest vis. In rest, am trait poate mai mult decat am sperat. Mi-am intalnit idolul, Tom Jones, am participat la un festival in Turcia, la Abu-Kaleh, si am avut onoarea sa cant in deschiderea concertului sau. Apoi, am o fetita superba. Calca pe urmele marilor tenismeni, face tenis de camp si chiar e buna. Nu prea ii place, dar m-au sunat Ilie Nastase si mai multi care mi-au spus ca e fenomen, ea joaca foarte bine, dar nu din pasiune, poate ca urmeaza sa-i vina pe parcurs. Are rezultate foarte bune, dar native.
Ea nu realizeaza inca. Am fost putin emotionat atunci cand a venit pe lume, dar mi-am intrat repede in rol pentru ca eu, ca artist, sunt un sensibil, imi plac lucrurile frumoase, iar copiii, ca si florile, trebuie ingrijiti, trebuie ocrotiti. Ca si femeile, bineinteles. Sunt un tip, vorba aia, "frumosul nebun al marilor orase". Extravagant, nonconformist, extrem de sincer, de pasional si plin de imaginatie. Am simtul umorului bine dezvoltat si daruit cu talente de la natura si de la parintii mei. Pe care inca nu le-am exploatat.
Eu sunt un artist inca neexploatat, decat 40% dupa parerea mea.Din pacate nu mi s-a dat ocazia sa fac tot ceea ce pot." (Loreta Popa)

×
Subiecte în articol: calendar