x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astazi e ziua ta... Adriana Muraru

Astazi e ziua ta... Adriana Muraru

de Violeta Cristea    |    Ramona Vintila    |    23 Aug 2006   •   00:00
Astazi e ziua ta... Adriana Muraru

Prezinta principalul grupaj informativ de pe TVR 2, "Ora de stiri", de luni pana joi. In paralel, ea este si gazda emisiunii "Europa altfel", de pe acelasi canal. Maine, Adriana Muraru implineste 37 de ani.

"Cu siguranta, prioritatile s-au schimbat"

Prezinta principalul grupaj informativ de pe TVR 2, "Ora de stiri", de luni pana joi. In paralel, ea este si gazda emisiunii "Europa altfel", de pe acelasi canal. Maine, Adriana Muraru implineste 37 de ani.

Jurnalul National: Cum a fost anul ce se incheie in viata dumneavoastra?
Adriana Muraru: A fost un an plin si foarte bun, pentru ca a aparut Toma in viata mea. Si din punct de vedere profesional a fost un an bun si, cu siguranta, interesant. Am schimbat locul de munca, m-am mutat de la B1 TV la TVR 2, unde sunt multumita. Schimbarea locului de munca s-a facut atunci cand copilul era foarte mic, avea 4 luni, si nu mi-a fost foarte usor. Dar, una peste alta, a fost bine. A fost, cu siguranta, si un an plin de provocari.

V-ati schimbat si dvs., in vreun fel, in acest an?
Cu siguranta, prioritatile s-au schimbat. De cand a aparut copilul, el a devenit cel mai important. Am devenit mai responsabila, cel putin asa sper, si cu siguranta si ceva mai ordonata.

Ati devenit mai serioasa?
A, in nici un caz! Nu pot sa spun ca am devenit mai serioasa, avand in vedere ca ma joc toata ziua cu copilul, dimpotriva. Par serioasa la televizor, dar asta nu inseamna ca nu sunt o persoana vesela.

Dar obiceiurile dinainte s-au schimbat?
Incerc sa nu renunt, totusi, de tot la obiceiurile pe care le aveam inainte, la micile placeri. Au fost schimbari, de la felul cum imi planificam pana acum timpul liber, calatoriile.

Care a fost cea mai mare realizare a dvs., pana la acest moment?
Evident, copilul. Orice intrebare mi s-ar pune, ajung pana la urma tot la copil. Tipic pentru o mama. Dar, chiar e adevarat, cea mai mare realizare a mea si cel mai bun lucru care mi s-a intamplat pana acum este Toma. El este pe primul loc si dupa aceea vin toate celelalte.

Poate o femeie de succes sa imbine cariera, facuta la voltaje maxime, cu indatoririle din perimetrul familiei?
Nu stiu daca putem vorbi chiar de o cariera de succes. Dar, eu am reusit pana acum sa o scot la capat cu amandoua. Si cu viata personala si cu cea profesionala.

V-ati gandit sa faceti si altceva in afara de stiri, sa schimbati profilul?
M-am gandit de multe ori si chiar am fost tentata sa fac altceva decat televiziune, dar, pana la urma, tot in televiziune am ajuns. Nu e neaparat acum momentul pentru o schimbare, dar, cine stie, nu exclud niciodata nici o varianta.

Ce va doriti de la anul ce vine in viata dumneavoastra?
Cel mai mult imi doresc sa fim sanatosi, iar emisiunea pe care o fac acum sa merga cat mai bine.

SCHIMBARI
"Am schimbat locul de munca, m-am mutat de la B1 TV la TVR 2, unde sunt multumita. Schimbarea locului de munca s-a facut atunci cand copilul era foarte mic, avea 4 luni, si nu mi-a fost foarte usor. Dar, una peste alta, a fost bine. A fost cu siguranta si un an plin de provocari." - Adriana Muraru, prezentatoare tv
×
Subiecte în articol: calendar