x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar "Astazi e ziua ta..." - Adriana Schiopu

"Astazi e ziua ta..." - Adriana Schiopu

19 Noi 2004   •   00:00

De aproape 30 de ani este o prezenta in lumina reflectoarelor scenei de teatru. Indiferent de registrul grav sau comic, patosul cu care a dat viata personajelor a fost, de-a lungul anilor, reteta cu care a ajuns la inima publicului. Duminica, actrita Adriana Schiopu isi aniverseaza ziua de nastere.

"Sunt un zburator prin timp!"

Click pentru a mari imaginea
"Nu am fost niciodata obsedata de ani, ei vin si trec in mod firesc. Un an in plus inseamna un an in minus. Trecerea anilor o sesizezi mai mult in functie de ce lasi in urma lor…

Ma simt mai mult un trecator prin timp, timpul fiind cel care ma obliga, imi cere sa insemn trecerea mea prin El. Ca trecator ma consider norocoasa, pentru ca pot privi cu drag in urma si cu incredere si sperante inainte. In Timp am intalnit la "timp" trecatori speciali, care au contribuit la formarea mea si m-au ajutat sa visez. Momentul acesta este special pentru mine, deoarece am atins varsta majoratului, pentru a nu deruta cititorii - majoratul fiicei mele, Irina Maria Radulescu. Batranii spun ca in viata trebuie sa sadesti un pom, sa construiesti o casa si sa dai nastere unui copil. Probabil este un mod de a insemna timpul. Eu am sadit pomi, am construit o minunata casa a sufletului, plina de trecut, prezent si viitor si am dat nastere unui copil minunat.

Daca am vreun regret din anul care a trecut? Poate numai faptul ca a trecut! Profesional am incercat sa insemn generatia mea, personal, las ceva important in timp.

Doresc Irinei sa-si insemne timpul si sa-si realizeze visul. Doresc parintilor mei multa sanatate. Cum ma definesc? Sunt un zburator prin timp!"

×
Subiecte în articol: calendar