x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta... Cristian Ţopescu!

Astăzi e ziua ta... Cristian Ţopescu!

26 Mar 2010   •   00:00
Astăzi e ziua ta... Cristian Ţopescu!

Astăzi, cel mai faimos jurnalist sportiv din România mai adaugă un an în buchetul vieţii. Un OM cu totul deosebit... Cristian Ţopescu. Îi urăm "La mulţi ani!", multă sănătate şi succes în toate planurile domniei-sale!



"Cred în continuare în cinste şi în corectitudine..."
"Într-o societate în care vechile repere morale se pierd în neant, mă străduiesc să rămân consecvent nu atât faţă de anumite persoane, cât faţă de anumite principii. Ştiu că nimic important nu se realizează uşor. Totul este să nu te sperie obstacolele, să nu te sperie nimic. Singurele arme pe frontul vieţii sunt liniştea, calmul în orice situaţie şi simţul umorului. Astfel îmi păstrez sănătatea şi bucuria de a trăi, care înseamnă, după părerea mea, a iubi, a învăţa, a admira, a spera şi a face bine.

Sportul a fost, este şi va rămâne viaţa mea. E un domeniu în care sper că am dovedit că mă pricep. Rămâne ceva în urma mea, şi asta îmi dă o stare de mulţumire.
­Mă consider un om îndrăgostit de meseria mea şi, dacă nu pare exagerat cuvântul, un profesionist. Sunt un om normal, nu sunt o vedetă, sunt un om obişnuit, un «...escu»", ne povestea cel care a făcut istorie în sportul şi jurnalismul sportiv românesc.
"Viaţa nu poate fi întoarsă înapoi, chiar dacă afară miroase a primăvară.
Nu mă simt bătrân şi copleşit de viaţă. Am încă multă putere fizică şi intelectuală, fiind permanent în activitate.

"SĂ CREZI CEEA CE SPUI, SĂ SPUI CEEA CE CREZI"
Rămân credincios devizei: «Să crezi ceea ce spui, să spui ceea ce crezi!». Cred în continuare în cinste şi în corectitudine, chiar dacă sunt un idealist şi stârnesc uneori zâmbete compătimitoare.

Am amintiri profesionale frumoase, am trei copii inteligenţi, deci am sentimente de împlinire, de siguranţă, de stabilitate. Dragostea pentru copiii mei mă motivează în tot ceea ce fac.

VIAŢA MEA NU ESTE O SĂRBĂTOARE CONTINUĂ...

Lecţia dragostei, a omeniei, am învăţat-o mai întâi de acasă, de la părinţi, apoi din şcoală şi din facultate. Nu am uitat-o şi o transmit mai departe.
Viaţa mea nu este o sărbătoare continuă, dar am capacitatea de a alege din ea lucrurile frumoase.
Respectuoase salutări cititorilor Jurnalului Naţional."

×
Subiecte în articol: calendar