x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astazi e ziua ta... - Gabriel Tamas

Astazi e ziua ta... - Gabriel Tamas

09 Noi 2005   •   00:00
Astazi e ziua ta...  -  Gabriel Tamas

A revenit la FC Dinamo dupa un periplu in campionatele Turciei si Rusiei, la echipele Galatasaray Istanbul si Spartak Moscova. Intrarea in echipa nationala a Romaniei este pentru el cea mai mare implinire profesionala de pana acum. Fotbalistul Gabriel Tamas implineste astazi 22 de ani.

"Singurul lucru care ma intereseaza e fotbalul"

A revenit la FC Dinamo dupa un periplu in campionatele Turciei si Rusiei, la echipele Galatasaray Istanbul si Spartak Moscova. Intrarea in echipa nationala a Romaniei este pentru el cea mai mare implinire profesionala de pana acum. Fotbalistul Gabriel Tamas implineste astazi 22 de ani.

"Sincer sa va spun, primesc noul an de viata care incepe astazi cu bratele deschise. Consider ca va trebui sa muncesc un pic mai mult decat in anul precedent. Pentru ziua mea nu mi-am facut planuri, nu stiu cum sa o sarbatoresc, pentru ca voi avea antrenament cu echipa nationala. O data cu viata sportiva intensa, am impresia ca timpul se scurge mai repede. In ultimul timp nu prea am mai avut o aniversare mai deosebita... Nu prea am avut timp liber sa pot sarbatori cum trebuie ziua mea din cauza antrenamentelor si a cantonamentelor care au coincis in aceasta perioada, in fiecare an. Trebuie sa faci sacrificii si sa muncesti mult. Cea mai mare implinire profesionala a mea de pana acum a fost intrarea in echipa nationala, acesta fiind unul dintre telurile oricarui fotbalist. O alta satisfactie este faptul ca joc la Spartak Moscova. Nu am nici un regret pana acum. Nu imi fac planuri de viitor, pentru ca traiesc momentul, iar in acest moment singurul lucru care ma intereseaza este fotbalul. Ce voi face in viitor ma voi gandi dupa ce am sa termin cu fotbalul. Am fost indrumat de parinti sa joc fotbal de la varsta de 5 ani, iar acum, la aceasta varsta de 22 de ani, singurul lucru pe care mi-l doresc este sa am cat mai multe succese in acest sport. Pentru mine, ca fotbalist, nu conteaza echipa la care joc, ci faptul ca joc. Cel mai frumos cadou pe care l-am primit la o zi de nastere este o cina cu familia. De ziua mea m-am trezit mai fericit parca decat in alte zile si am o stare de spirit mai buna decat de obicei. Cred ca ceea ce ma defineste pe mine ca om este ambitia".

SUCCESE
"Cea mai mare implinire profesionala a mea de pana acum a fost intrarea in echipa nationala, acesta fiind unul din telurile oricarui fotbalist. O alta satisfactie este faptul ca joc la Spartak Moscova"

ASPIRATII
"Am fost indrumat de parinti sa joc fotbal de la varsta de 5 ani, iar acum, la aceasta varsta de 22 de ani, singurul lucru pe care mi-l doresc este sa am cat mai multe succese in acest sport" - Gabriel Tamas, fotbalist
×
Subiecte în articol: calendar