x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astazi e ziua ta... - George Mihaita

Astazi e ziua ta... - George Mihaita

23 Sep 2005   •   00:00
Astazi e ziua ta...  -  George Mihaita

Teatru, televiziune, publicistica. Am putea spune ca le-a incercat pe toate si a triumfat. Adolescentii au gasit in el un prieten, iar adultii, un mare actor. Directorul Teatrului de Comedie, George Mihaita, implineste astazi 57 de ani.

"Voi sarbatori prin munca, munca si iar sprit"

Teatru, televiziune, publicistica. Am putea spune ca le-a incercat pe toate si a triumfat. Adolescentii au gasit in el un prieten, iar adultii, un mare actor. Directorul Teatrului de Comedie, George Mihaita, implineste astazi 57 de ani.

"Am mari sperante pentru acest nou an din viata mea, sperante legate de telenovela «Secretul Mariei». In aceste momente am o mare bucurie ca cei doi copii mai mici ai mei cresc. Ei sunt cea mai mare satisfactie a vietii mele, m-au intinerit, unul are 28 de ani, unul doi ani si sapte luni si unul un an si doua luni. Voi sarbatori prin munca, munca si iar sprit. Cu siguranta voi avea filmare, ceea ce ma bucura, pentru ca e o noua familie acolo si voi sarbatori pe platou iar seara cu familia mea. Toate aniversarile din viata mea au avut hazul lor de moment. Cel mai frumos cadou pe care l-am primit de ziua mea a fost un tablou care o reprezinta pe Maica Domnului cu Pruncul, intr-o maniera originala, ca lucratura, ca material. Am facut in asa fel, incat sa pacalesc timpul, sa-l fac sa ma inteleaga. Am cantat de multe ori melodia «Opriti timpul!». Un singur regret am: ca nu sunt mai tanar sa prezint o emisiune asa cum stiu eu sa o prezint. Realizari importante ar fi telenovela si a treia editie a Festivalului de Comedie Romaneasca. Legat de profesie, mi-ar fi placut sa fiu tenisman daca nu faceam Actoria. In clasa a V-a, eram bufonul clasei si al scolii si profesorii mi-au zis ca ori ajung actor, ori, vai de mama mea.... Si, vai de mama mea, am ajuns actor. Nu banuiam vreodata ca, din parinti modesti, mama vindea la paine, taica-meu era mecanic auto de camioane, voi ajunge si directorul teatrului unde am debutat. Imi doresc sa continuu ceea ce am inceput la Teatrul de Comedie, sa-l aduc pe primul loc intre teatrele din Bucuresti. De obicei, ceea ce imi propun si realizez. Anul acesta toate piesele pe care le-am dorit le-am facut. Ma bucur ca anul acesta am facut un proiect care mi-a mers la inima, «Comedia tine la TINEri». Tin minte ca Eugenia Popovici, care era presedinta juriului cand am dat eu la institut, a spus asa: «Talentul este o floare rara, iar baiatul asta a venit cu un buchet!». Ma infurie nemernicia si necinstea. Sunt deschis, comunicativ, vesel, bonom, darnic."

INTAMPLARE
"Nu banuiam vreodata ca, din parinti modesti, mama vindea la paine, taica-meu era mecanic auto de camioane, voi ajunge si directorul teatrului unde am debutat. Imi doresc sa continuu ceea ce am inceput la Teatrul de Comedie, sa-l aduc pe primul loc in teatrele din Bucuresti" - George Mihaita, actor directorul Teatrului de Comedie din Bucuresti

×
Subiecte în articol: calendar