x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar "Astazi e ziua ta..." - Mona Nicolici

"Astazi e ziua ta..." - Mona Nicolici

16 Ian 2005   •   00:00

A fost distinsa cu premiul Media si premiul APTR pentru Cel mai bun prezentator de stiri. A parasit insa cariera in televiziune pentru a se dedica politicii. Mona Nicolici si-a sarbatorit ieri ziua de nastere.

"Nu ai cum sa te opresti din drum"

"Nu m-am gandit niciodata ca a sarbatori ziua mea de nastere inseamna un an in plus pentru mine. Nu m-am gandit, ce sa fac? Acum cateva luni ma intrebam: "Cati ani implinesc anul asta?". Prefer sa ma bucur ca Vlad si Maria au mai crescut, ca au mai invatat ceva, ca suntem impreuna si ca ne putem face planuri pentru inca un an... Sufletul meu se incapataneaza sa ramana pe la 24 de ani, chiar daca, mereu, mai trece un an... In acelasi timp, n-am facut niciodata un mare spectacol din ziua mea. Iar, anul acesta, cu atat mai putin. Pentru mine 2004 s-a incheiat exact acum o saptamana, in ziua in care sufletul mare si bun al tatalui meu s-a stins... Iar astazi nu vreau sa ma gandesc ca el nu mai e, iar eu am mai imbatranit cu un an. Vreau sa cred ca sunt in continuare copilul lui si ca spiritul lui va avea grija, in continuare, de mine... Anii trec la fel. Unii sunt mai buni, altii mai grei... E drept ca, pentru mine, anul care tocmai s-a incheiat a fost unul dintre cei mai grei. Am invatat insa, sa primesc cu sufletul deschis tot ceea ce imi da viata. Bun sau rau. Chiar daca, uneori, ma mai revolt si cred ca pot s-o schimb. Nu ai cum sa te opresti din drum. Mergi mai departe ca si cum ai avea inca 24 de ani... Nu traiesc din amintiri si nu-mi pare rau de nimic din ce-a fost. Vreau sa fiu, in continuare, cel mai bun prieten al copiilor mei, sa cant si sa dansez impreuna cu ei, ca si cum am avea aceeasi varsta. Chiar daca ei se vor apropia incet de 24 de ani. Nu imi doresc astazi mai mult decat mi-am dorit in alti ani. Voi continua sa cred ca pot mai mult in profesia mea, ca pot oricand sa renunt la ea si sa o iau de la inceput, sa-i ajut pe cei din jurul meu, sa fac lucruri importante, sa-mi pastrez prietenii adevarati si zambetul pe buze... Cum sunt ca persoana? Cam incapatanata!

RETROSPECTIVA

"Anii trec la fel. Unii sunt mai buni, altii mai grei... E drept ca, pentru mine, anul care tocmai s-a incheiat a fost unul dintre cei mai grei. Am invatat insa sa primesc cu sufletul deschis tot ceea ce imi da viata. Bun sau rau"

DEVENIRE

"Nu ai cum sa te opresti din drum. Mergi mai departe ca si cum ai avea inca 24 de ani... Nu traiesc din amintiri si nu-mi pare rau de nimic din ce-a fost" - Mona Nicolici fost jurnalist

×
Subiecte în articol: calendar