x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar “Astăzi e ziua ta...” – Oana Pellea

“Astăzi e ziua ta...” – Oana Pellea

de Ramona Vintila    |    29 Ian 2008   •   00:00
“Astăzi e ziua ta...” – Oana Pellea

“Fiecare vârstă are bucuriile ei. Iar fiecare an din spate a avut bucuriile şi greutăţile sau durerile lui. Nu mi-aş dori altă vârstă. Parcă mă simt din ce în ce mai bine cu mine, am început să mă accept şi să mă şi iert...

“Nu e decât o clipă ceea ce trăim...”

 

“Fiecare vârstă are bucuriile ei. Iar fiecare an din spate a avut bucuriile şi greutăţile sau durerile lui. Nu mi-aş dori altă vârstă. Parcă mă simt din ce în ce mai bine cu mine, am început să mă accept şi să mă şi iert... M-am mai îmblânzit...”, mărturisea remarcabila actriţă. Oana Pellea împlineşte astăzi 46 de ani. La mulţi ani!

“Important nu este că trece vremea, ci calitatea timpului. Einstein spu­nea că «timpul există doar pentru ca toate lucrurile să nu se în­tâmple în aceeaşi clipă». Şi cred. Cred că nu e decât o clipă ceea ce trăim... Şi nu de­pinde decât de noi să o trăim frumos. 2007 a fost un an foarte bun, cu multe realizări şi bucurii. Cu multă muncă. Cel mai bine îmi pare că m-a ajutat Dumnezeu şi m-am lăsat de fumat. Sunt ceea ce se numeşte un «ex», căci au trecut deja nouă luni. 2008 – o să mi se întâmple exact ceea ce trebuie să mi se în­tâm­ple. Şi, cum cred în Dumnezeu, sunt convinsă că tot ceea ce mi se în­tâmplă este spre binele meu. Îmi do­resc sănătate şi să fie sănătoşi cei pe care îi iubesc sau cunosc. Şi cei pe care nu-i cu­nosc sau iubesc. Să în­tâl­nesc oa­meni frumoşi sufleteşte şi in­te­re-sanţi. Să parcurg experienţe care să-mi îmbogăţească sufletul şi min­tea. Cărţi bune, filme bune, mu­zi­că bună. Locuri frumoase. Să fiu unde trebuie, când trebuie, cu cine trebuie. Să mă ferească Dum­ne­zeu de oameni agresivi, mârlani, răi şi limitaţi. Şi mai îmi doresc în 2008 să râd cel puţin la fel de mult ca în 2007! Şi s-a râs... nu glumă!”

 

Împlinire

“2007 a fost un an foarte bun, cu multe realizări şi bucurii. Cu multă muncă. Cel mai bine îmi pare că m-a ajutat Dumnezeu şi m-am lăsat de fumat. Sunt ceea ce se numeşte un «ex», căci au trecut deja nouă luni”

 

Dorinţe

“Îmi do­resc sănătate şi să fie sănătoşi cei pe care îi iubesc sau cunosc. Şi cei pe care nu-i cunosc sau iubesc.Să în­tâl­nesc oameni frumoşi sufle­teşte şi in­te­resanţi. Să parcurg experienţe care să-mi îm­bo­găţească sufletul şi mintea”

Oana Pellea actriţă

×
Subiecte în articol: calendar