x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei - Catalin Crisan

Omul zilei - Catalin Crisan

07 Iul 2005   •   00:00
Omul zilei - Catalin Crisan

Interpret

  • Absolvent al Facultatii de Teatru din cadrul Universitatii Titu Maiorescu si al Scolii Populare de Arta
  • A fost prezentator si realizator a 3 emisiuni live in 3 televiziuni diferite si a realizat o emisiune la Radio Romania Actualitati

    Catalin Crisan a revenit pe piata muzicala romaneasca, dupa o lunga absenta, cu un nou album, intitulat "Revino". Materialul discografic contine 11 piese la care Catalin a lucrat aproape un an. Extrasul pe single de pe acest album, care se bucura si de un videoclip, este melodia "Rabda inima si taci". Opt dintre cele 11 piese sunt prime auditii, iar 3 sunt hituri refacute intr-o varianta moderna: "Vorbeste marea", "Mama" si "Daca pleci". Pentru acest album, Catalin Crisan a colaborat cu Mugurel Vrabete, Dan Iagnov, Viorel Gavrila si Andrei Kerestely. "Revino" este cel de-al 13 material discografic al interpretului. "Sufletul meu este precum un acumulator care, cateodata, mai trebuie reincarcat.
    Prizele sunt: scena, spectatorii, miracolul si microbul, numite muzica", motiveaza Catalin Crisan cei 18 ani de cariera muzicala. Pentru revenirea sa pe piata muzicala, dupa 5 ani de absenta discografica, Jurnalul National il declara pe Catalin Crisan "Omul zilei".
  • ×
    Subiecte în articol: calendar catalin