x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei - Daniel Morar

Omul zilei - Daniel Morar

11 Aug 2005   •   00:00
Omul zilei  -  Daniel Morar

Magistrat
Varsta: 38 de ani

  • A instrumentat, printre altele, dosarul fostului magistrat Viorel Burzo, cel al fostului deputat Gabriel Bivolaru (devalizarea BRD) si "Afacerea Dacia Felix"

    Procurorul Daniel Morar a primit, cu unanimitate de voturi, avizul Consiliului Superior al Magistraturii pentru numirea sa la conducerea Parchetului National Anticoruptie. Magistratul, propus de ministrul Justitiei, Monica Macovei, a fost intervievat in cadrul Sectiei de procurori a CSM.

    El a declarat ca va face o evaluare "per ansamblu" a institutiei si a fiecarui procuror in parte, in paralel cu evaluarea dosarelor instrumentate de acestia. Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a spus despre Morar ca a avut o activitate dinamica la Cluj, ca nu a colaborat cu Securitatea inainte de 1990 si ca, in prezent, nu colaboreaza cu serviciile secrete. Totodata, procurorul general al Romaniei, Ilie Botos, l-a recomandat membrilor CSM ca pe un om cu o foarte buna reputatie. Pentru ca a primit toate voturile pentru numirea sa in functia de procuror general al PNA, Jurnalul National il declara pe Daniel Morar "Omul zilei".
  • ×
    Subiecte în articol: calendar