x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei - Marian Ionescu

Omul zilei - Marian Ionescu

18 Feb 2006   •   00:00
Omul zilei  -  Marian Ionescu

Liderul trupei Directia 5

  • Componenta trupei Directia 5: Marian Ionescu (chitara bass), Tete (tobe), Nicu Damalan (chitara) si Cristi Enache (voce)
  • Grupul a luat fiinta in anul 1991 la Bucuresti
  • Albume: "La vulturul de mare cu pestele in gheare" (1992); "Seductie" (1993); "Superstar" (1999); "De 10 ani" (2002); "Promisiuni" (2003)

    Marian Ionescu & Co au sustinut aseara pe scena Salii Palatului din Bucuresti concertul intitulat "Cu nimeni nu te-as inlocui". Lumini speciale, videoproiectie, videowall, artificii, dar si decoruri speciale au fost ingredientele unui show ce s-a dorit a fi un cadou oferit tuturor indragostitilor. Evenimentul a fost totodata un prilej de sarbatorire a 15 ani de activitate a trupei, dar si un prilej pentru lansarea DVD-ului cu acelasi nume. Intr-un spectacol ce a durat mai bine de doua ore, Directia 5, unul dintre cele mai in voga grupuri ale momentului din Romania, si-a incantat fanii cu melodiile de succes compuse din 1991 pana in 2005. Pentru concertul grandios de aseara si pentru implinirea a 15 ani de cand muzica lor cucereste, prin stilul inconfundabil, noi si noi fani, Jurnalul National il declara pe liderul Directia 5 "Omul zilei".
  • ×
    Subiecte în articol: calendar