x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Cititorii de Jurnalul isi fac norocul cu mana lor

Cititorii de Jurnalul isi fac norocul cu mana lor

15 Mar 2005   •   00:00

Un nou Logan oferit de Jurnalul National in cadrul concursului "Ia-ti Logan de Jurnalul se intoarce" a fost castigat luni de o cititoare din Galati. Ea se numeste Vasilica Pricope, are 28 de ani si este economista. Norocoasa a cumparat ziarul de sambata impreuna cu talonul. De obicei, nu verifica seria de pe talon decat in ziua in care acesta aparea in ziar.

RADU CRIVAT

PERSEVERENTA. Talonul din Jurnalul i-a adus Vasilicai un Logan nou-nout
NOROC. De data asta, Vasilica a pastrat talonul. Luni a cumparat din nou ziarul si nu mica i-a fost mirarea sa constate ca seria de pe talon este identica cu cea din ziar. Pentru ca parea incredibil, nu a spus nimanui de castig, timp de o ora. Dupa ce s-a convins ca totul este adevarat, si-a anuntat parintii. Vasilica Pricope si-a facut norocul singura. Talonul pastrat i-a adus un Logan nou-nout.

"Norocul si-l face fiecare cu mana lui. Recomand cititorilor Jurnalului National sa fie mult mai perseverenti decat am fost eu", ne-a spus Vasilica. Norocoasa cititoare ne-a marturisit ca nu are permis de conducere, dar a inceput deja sa se pregateasca pentru scoala de soferi.

"Aceasta masina a venit la fix. De obicei plecam in concedii cu masina prietenului meu. Acum pot folosi propria mea masina." Vasilica a participat si la alte concursuri, dar nu a castigat niciodata, "nici macar un leu". Jurnalul National i-a adus Vasilicai primul castig din viata sa.

JACKPOT DE 53 DE MILIOANE DE LEI
Premiul Jackpot de ieri, in valoare de 53 de milioane de lei, a fost castigat de un bucurestean. Corneliu Matei Munteanu (foto) are 76 de ani si este pensionar. Cornel, cum ii spun prietenii, este un cititor fidel al ziarului nostru. El ne-a spus ca citeste Jurnalul National de la lansare, din 1993. Ieri-dimineata, pe la ora 10, Cornel citea ziarul in sufragerie, asa cum face de multi ani. La un moment dat, sotia sa, care era in bucatarie a auzit un strigat care venea din camera in care se afla Cornel. Pentru moment a crezut ca sotul sau a patit ceva. Intr-adevar, sotul patise ceva, dar nu era nimic de rau. Tocmai castigase 53 de milioane de lei. Acesta este primul premiu din viata sa.
×
Subiecte în articol: arhiva jurnalul