x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Jurnalul National transforma visele in realitate

Jurnalul National transforma visele in realitate

04 Mar 2005   •   00:00

CONCURS
Un talon din prima zi a concursului "Ia-ti Logan de Jurnalul se intoarce" a facut fericit inca un roman. Numele lui a aparut saptamana trecuta in ziarul nostru, atunci cand norocosul a sunat a redactie sa revendice premiul.
IMPLINIRE. Constantin Florea si-a vazut visul cu ochii
Constantin Florea, caci despre el este vorba, a sosit ieri dimineata la Jurnalul National pentru a semna actele necesare validarii castigului. El locuieste in localiatea Dej, judetul Cluj, are 51 de ani si este consilier la Administratia Financiara Dej.

Vizibil emotionat, Constantin a uitat de oboseala acumulata dupa o noapte de mers cu trenul atunci cand a semnat actele.

Dupa aceea, a inceput sa ne povesteasca despre fericita intamplare: "Mereu le spuneam colegilor care verificau seria de pe talon doar in ziua in care acesta aparea in ziar sa nu-l arunce, pentru ca poate fi castigator pe toata durata concursului".

STARUINTA

"Eu am cumparat ziarul pe care se afla talonul in prima zi de concurs. Talonul nu a fost castigator in acea zi. Am verificat din nou seria de pe talon in ziarul din zilele urmatoare. Nu mi-a venit sa cred cand am vazut ca la un moment dat seria de pe talon era identica cu cea din ziar", povesteste norocosul ardelean.

Vestea castigului s-a raspandit repede printre colegii si prietenii carora Constantin le povestise inainte sa castige ca a avut un vis in care "i s-a aratat" o masina alba intr-o livada cu meri si peri.

Ardeleanul, care va intra curand in posesia unui Logan nou-nout, sfatuieste cititorii Jurnalului National sa verifice taloanele in fiecare zi, chiar daca acestea au fost necastigatoare in ziua in care au aparut in ziar. (Radu Crivat)
×
Subiecte în articol: arhiva jurnalul