x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Jurnalul ofera cadouri consistente cititorilor fideli

Jurnalul ofera cadouri consistente cititorilor fideli

08 Mar 2005   •   00:00

Jurnalul National a facut fericiti ieri inca doi cititori, un barbat si o femeie.

CERTITUDINE. Ion Gaina va avea in cont aproape 180 de mlioane in plus
Cel mai mare Jackpot din concursul "Ia-ti Logan de Jurnalul se intoarce", in valoare de 173 de milioane de lei, a fost castigat de Ion Gaina, in varsta de 50 de ani, din comuna Bragadiru, judetul Ilfov.

Nelu, cum ii spun cunoscutii, a devenit un cititor fidel al ziarului nostru pentru ca in Jurnalul National gaseste o multime de articole interesante. Mai mult din curiozitate, fericitul castigator a razuit talonul.

Nu mica i-a fost mirarea sa constate ca seria de pe talon este aceeasi cu cea anuntata in ziar in dreptul Jackpot-ului. Lui Nelu nu i-a venit sa creada ca talonul din mana sa este atat de valoros.

"Am sunat, cu timiditate, la redactia Jurnalului National sa ma conving ca este adevarat. Nici dupa ce operatoarea a verificat si mi-a confirmat ca banii sunt ai mei, nu mi-a venit sa cred", marturiseste cititorul nostru.

Ion Gaina nu a povestit deocamdata cunoscutilor despre castigul sau.

O va face, cu siguranta, numai dupa ce va intra in posesia banilor.

Pesimist din fire, Nelu se ghideaza in viata dupa proverbul "Ce-i in mana nu-i minciuna".

Castigul, in valoare de 173 de milioane de lei, va ajunge zilele urmatoare in contul sau, pentru a-i spulbera orice urma de indoiala. (Radu Crivat)

8 MARTIE, ZIUA FEMEILOR
O cititoare din Bucuresti a primit de 8 Martie un cadou la care nu se astepta nici in ruptul capului. Ea a castigat, ieri, unul dintre Logan-urile puse la bataie de Jurnalul National. Norocoasa se numeste Cristina Roxana Andrei, are 31 de ani si este economista la o firma din Capitala. Ea s-a bucurat foarte mult ca a primit un astfel de cadou, chiar de 8 Martie. Mai multe amanunte despre castigatoarea Logan-ului veti putea afla din ziarul nostru de maine.
×
Subiecte în articol: arhiva jurnalul