Jurnalul.ro Horoscop 4 zodii sunt binecuvântate de Univers pe 24 septembrie 2024

4 zodii sunt binecuvântate de Univers pe 24 septembrie 2024

de Andreea Tiron    |   

Este marți, 24 septembrie, iar câteva semne zodiacale vor primi binecuvântări din partea universului. Din punct de vedere astrologic, universul ține pasul cu noi; acea senzație că luna septembrie se apropie de sfârșit este susținută de tranzitul Lună în cuadratură cu Neptun, aducând marți câteva întrebări pentru care ne dorim răspunsuri.

Patru zodii primesc binecuvântări de la univers pe 24 septembrie 2024.

1. Rac

Ești pregătit pentru ceva important în viața ta. Și pentru că pui lucrurile în mișcare doar gândindu-te la ele, universul răspunde gândurilor tale, lăsându-te să știi că... ceea ce îți dorești s-ar putea contura în curând pentru tine.

În timpul tranzitului Lunii în cuadratură cu Neptun, vei observa că universul pare să lucreze cu tine și se simte cumva... binecuvântarea. Parcă ai atins un fel de cunoaștere divină, iar aceasta îți spune să-ți urmezi visurile și să profiți la maximum de ceea ce ai acum, chiar dacă este doar în faza de idee.

Această zi îți permite să crezi din nou în tine și în abilitatea ta de a transforma visurile în realitate. Ceea ce se petrece în mintea ta este remarcabil, iar tu nu mai vrei să stai cu aceste idei doar în gând; vrei să faci ceva din ele, iar Lună în cuadratură cu Neptun îți sprijină eforturile.

2. Scorpion

Cu siguranță ți-ar prinde bine o binecuvântare universală, deoarece ai nevoie de ajutor pentru câteva idei care se tot plimbă prin mintea ta. Ceea ce cauți pe 24 septembrie este claritate, iar în timpul tranzitului Lună în cuadratură cu Neptun, vei constata că lucrurile încep să aibă mai mult sens, ceea ce este destul de reconfortant.

Lună în cuadratură cu Neptun îți arată că poți avea lucrurile așa cum dorești, dar, desigur, aceasta este o cale alunecoasă. Aspectul de cuadratură este avertismentul universului: dacă nu ești sincer cu tine însuți, vei plăti prețul. Aceasta este binecuvântarea ta. Așa te face universul să înțelegi ceea ce ai gândit.

Claritatea pe care o cauți are legătură cu decizia de a participa sau nu la ceva ce nu te interesează. Ei bine, iată răspunsul tău, iar asta este ceea ce Lună în cuadratură cu Neptun încearcă să îți transmită: Fii tu însuți, nu face lucruri pe care nu vrei să le faci, și ai încredere că acest comportament autentic este ceea ce e mai bine pentru tine.

3. Capricorn

Pe măsură ce vremea se răcește, nu poți să nu devii oarecum introspectiv. Este acea perioadă a anului, și deși încă nu este sezonul festiv, este cu siguranță momentul potrivit să reconsideri câteva opțiuni din viața ta. Te vei simți binecuvântat de univers pentru că până la sfârșitul zilei vei fi luat o decizie importantă.

Acest tip de claritate mentală este destul de obișnuit în timpul tranzitului Lună în cuadratură cu Neptun. Acest tranzit permite fluxul de informații în creier; ne permitem să procesăm toate gândurile tulburi și să le rafinăm în ceva cu care putem lucra.

Vei vedea în fața ta o alegere care trebuie luată. Vei continua să porți greutatea deciziilor nerezolvate sau vei lua o decizie finală pentru a-ți da spațiul necesar să mergi mai departe? Lună în cuadratură cu Neptun îți oferă ultimul impuls către pozitivitate și eliberare.

4. Pești

Simți cu siguranță spiritul toamnei acum, și deși la început ar putea părea deprimant, ești cumva în dispoziția potrivită pentru sfârșitul anului. Au fost câteva lucruri în viața ta care te-au făcut să te simți nesigur; nu știi care va fi următoarea ta mișcare, și asta te face să te simți neliniștit. Nu-ți face griji, totul este gestionat chiar acum și poți avea încredere că pe 24 septembrie vei primi binecuvântări din partea universului.

Vei avea un fundament pe care să-ți bazezi următoarea mișcare, ceea ce înseamnă că trecutul nu mai face parte din viața ta. Binecuvântarea clarității și a liberului arbitru te aduce într-un loc în care știi cu siguranță ce vei face în continuare, oferindu-ți o mare pace.

Subiecte în articol: 4 zodii binecuvântate univers
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri