Jurnalul.ro Horoscop 4 zodii vor fi favoritele Universului în luna octombrie 2024

4 zodii vor fi favoritele Universului în luna octombrie 2024

de Moira Dună    |   

Sezonul Balanței ne ajută să fim mai sociabili și mai echilibrați în felul cum abordăm viața. Totuși, lucrurile nu vor rămâne calme pentru mult timp, deoarece Eclipsa de Soare de Lună Nouă din Balanță apare pe 2 octombrie. Această eclipsă ne oferă un nou început, deși va fi totuși haotică. Cu toate acestea, uneori, avem nevoie de ceva care să zdruncine lucrurile, astfel încât să putem păși în ceea ce este cu adevărat menit pentru noi!

În plus, Jupiter, planeta norocului și expansiunii, retrogradează în Gemeni pe 9 octombrie. Nu-ți face griji, această retrogradare este mai mult despre a face bilanțul a ceea ce se întâmplă decât să încerce să te împiedice. Pluto în Capricorn va ieși din retrogradare în această lună, ușurând povara asupra câtorva semne zodiacale în acest proces. În cele din urmă, Soarele intră în Scorpion la sfârșitul lunii, pe 22 octombrie, aducând o energie mai intensă, fixă, care ne va împinge să rămânem pe poziție, fără a ne teme să mergem sub suprafață.

În timp ce toate semnele zodiacale vor simți efectele acestei luni, câteva zodii pot observa schimbări pozitive care apar în anumite zone ale vieții lor. 

Balanță
Sezonul Balanței este în plină desfășurare. Soarele va petrece cea mai mare parte a acestei luni în zodia ta, așa că nu-ți fie teamă să îmbrățișezi latura ta mai încrezătoare. Ai șansa de a începe ceva nouchiar la începutul acestei luni, cu Eclipsa de Soare/Lună Nouă din Balanță, pe 2 octombrie. Această eclipsă marchează ultima de acest gen în zodia ta pentru următorii 18 ani, iar impactul ei este să te facă să reflectezi asupra alegerilor pe care le-ai făcut și schimbărilor pe care le-ai suferit în ultimii ani. Fii mândru de munca pe care ai depus-o,  în timp ce te concentrezi unde vrei să faci următorii pași pentru viitor – o direcție probabil că se simte mai clară acum decât înainte!

În plus, ai mai multe planete - Mercur, Venus și mai târziu Soarele - toate își fac drum prin Casa a 2-a a venitului și valorilor. Este posibil să observi mai multe oportunități de a câștiga bani și de a te simți mai încrezător în tine și în ceea ce contează cel mai mult pentru tine. O Lună plină în Berbec îți va lumina cea de-a 7-a casă a parteneriatelor, stârnind o pasiune intensă, dar ar putea duce și la unele argumente dacă nu ești atent la ceea ce spui. Calizează-ți energia pentru a-ți consolida conexiunile și a învăța ce ai nevoie pentru a avea un parteneriat echilibrat.

Scorpion
Sezonul tău înceape la sfârșitul acestei luni, dar aceste câteva săptămâni au încă o mulțime de lucruri bune pregătite pentru tine.  Sezonul Balanță se concentrează pe a 12-a casă, a izolării și subconștientului, așa că s-ar putea să te simți mai rezervat . Când are loc Eclipsa de Soare în această casă este timpul să te confrunți cu unele probleme pe care le-ai îngropat de mult timp, dar acest lucru acum funcționează în favoarea ta, astfel încât să poți aduna în sfârșit puterea de a trece dincolo de ele. Vei vedea lucrurile mai clar.

Între timp, Venus și-a început deja călătoria în prima ta casă, a sinelui și a identității, și i se va alătura Mercur pe 13 octombrie și Soarele pe 22 octombrie. Cu aceste planete în semnul tău, încrederea ta va fi în creștere și ți-ar putea fi mai ușor să-ți spui părerea și să te conectezi cu alții pe măsură ce luna continuă. Cu sezonul eclipselor încă în minte, s-ar putea să-ți dorești să reformezi sau să schimbi felul în care te arăți lumii.

Capricorn
Lumina reflectoarelor este aprinsă. Sezonul Balanță se concentrează pe cea de-a 10-a casă a carierei și imaginii publice, făcându-l un moment ideal pentru a-ți reuni gândurile și pentru a lua măsuri în ceea ce privește munca și viața publică. Eclipsa de Soare îți poate aduce vești bune deoarece marchează un nou început și ar putea indica noi oportunități de muncă care se aliniază mai strâns cu locul în care vrei să fii. Îți cunoști valoarea iar intensitatea energiei eclipsei te poate determina să te epuizezi prea repede dacă nu-ți gestionezi timpul. Relațiile cu ceilalți și comunicarea clară pot fi un atu extraordinar în această lună, așa că nu-ți fie teamă să mergi înainte.

Un alt element interesant pentru tine luna aceasta — scurta retrogradare a lui Pluto în zodia ta se încheie pe 11 octombrie, când Pluto rervine la  mersul direct. Pluto se va muta înapoi în Vărsător luna viitoare, marcând sfârșitul tranzitul planetei transformatoare prin zodia ta. Aceasta marchează o perioadă grozavă la care să reflectezi asupra  modului în care viața și părerile tale despre tine s-au transformat în ultimele decenii, și cum poți să iei acele lecții și să le aplici în continuare. Deși nu trebuie să-ți lași ego-ul să dominr, nu este o crimă să fii mândru de cât de departe ai ajuns, așa că de ce să nu folosești această lună pentru a sărbători acele realizări?

Gemeni
Următoarele săptămâni se concentrează în principal pe cea de-a 5-a casă, a creativității și plăcerii, iar lucrurile încep cu un explozie, pe măsură ce Eclipsa de Soare are loc în această casă, pe 2 octombrie. Este un moment bun să te concentrezi pe noi modalități de a aduce bucurie și entuziasm în viața ta, mai ales dacă ți neglijat aceste părți ale tale, în timp ce încerci să lucrezi și să menții lucrurile în ordine. Este posibil să experimentați ceva (sau pe cineva) nou, deși energia eclipsei poate fi haotică, așa că păstrează-ți capul pe umeri în timp ce navighezi pe teren nou, potrivit collective.world.

Jupiter în Gemeni își va începe perioada retrogradă pe 9 octombrie și, deși poate nu sună atât de distractiv, îți oferă șansa de a face bilanțul a ceea ce s-a întâmplat până acum, de când Jupiter a intrat în zodia ta în mai. Ce funcționează pentru tine și ce nu în ceea ce privește propria persoană și cum te prezinți? S-ar putea să începi să recunoști anumite obiceiuri sau conexiuni negative care te împiedică să fii sinele tău autentic sau s-ar putea să descoperi că te-ai reținut în moduri la care nu te-ai așteptat. Acum ai oportunitatea de a începe să faci schimbări care îți vor aduce beneficii pe viitor – profită de ele!

Subiecte în articol: zodii univers favorit octombre
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri