Jurnalul.ro Horoscop 4 zodii își ating potențialul maxim începând cu Superluna din Berbec, pe 17 octombrie 2024

4 zodii își ating potențialul maxim începând cu Superluna din Berbec, pe 17 octombrie 2024

de Andreea Tiron    |   

Luna plină din 17 octombrie 2024 nu este doar o superlună, ci și cea mai mare și mai strălucitoare lună plină a anului. Astrologii spun că aceasta este una dintre cele mai intense Luni Pline din 2024, în special pentru patru semne zodiacale care sunt pregătite să își atingă potențialul maxim sub influența ei.

Cele 4 zodii care își ating potențialul maxim începând cu Luna Plină din 17 octombrie:

1. Berbec

Pentru nativii Berbec, acest moment va însemna să facă ceea ce este mai bine pentru ei. Deși este necesar să rupă legături care nu mai servesc scopului lor, dacă fac acest lucru, „nativii Berbec (soare, lună sau ascendent) vor atinge un nou nivel de putere”. Vei regăsi încrederea tipică zodiei tale și vei începe să vorbești deschis despre ce te deranjează, renunțând la relațiile toxice. Cu o concentrare constantă, potențialul tău maxim va fi ușor de atins.

2. Balanță

Dacă ești Balanță, ai avut parte de o perioadă dificilă în ultimele luni, plină de stres și relații toxice. Din cauza ciclului de eclipse din semnul tău, lumina ta interioară părea să se fi stins. Totuși, lucrurile se vor schimba în bine. Potrivit astrologilor, „Balanțele vor depăși relațiile pline de energie negativă” și vor găsi vindecare prin noi conexiuni și relații pozitive. Cu hotărâre, îți vei atinge potențialul maxim începând cu 17 octombrie.

3. Capricorn

Pentru nativii Capricorn, cheia pentru a accesa puterea personală în această Lună Plină este să îți stabilești limite clare cu familia sau să iei în considerare o mutare într-un loc mai liniștit. Pluto își finalizează un ciclu de 16 ani în semnul tău, iar astrologul Amy Demure a subliniat că Luna Plină marchează finalul unui ciclu karmic. În acest context, vei sacrifica tot ce te-a ținut în loc de la începutul lui 2023. Deciziile pe care le iei în această perioadă vor fi cruciale pentru sănătatea ta mentală și îți vor permite să atingi potențialul maxim.

4. Rac

Pentru nativii Rac, luna octombrie aduce oportunități extraordinare. Racii vor fi impulsionați să atingă noi obiective majore în cariera lor sau să închidă un capitol important. De asemenea, acești nativi pot deveni adevărate modele pentru alții, în special dacă sunt activi pe rețelele sociale, unde se vor bucura de o creștere semnificativă a angajamentului. Cu acest succes financiar și profesional nou găsit, Racii vor prioritiza fericirea personală, dar vor trebui să fie atenți să nu exagereze și să ia pauze atunci când este nevoie.

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri