Jurnalul.ro Horoscop 4 zodii primesc un dar foarte special din partea universului pe 17 octombrie 2024

4 zodii primesc un dar foarte special din partea universului pe 17 octombrie 2024

de Andreea Tiron    |   

Pe 17 octombrie 2024, patru zodii vor primi un dar special. Universul ne aduce o zi cu adevărat deosebită, iar, conform astrologiei, Luna Plină în Berbec este cea care face ca această zi să fie specială.

În această perioadă, suntem una cu universul; devenim percepători și intuitivi, iar instinctele noastre ne ghidează către un nivel superior.

Patru zodii primesc un dar foarte special din partea universului pe 17 octombrie 2024:

1. Rac

Încrederea în tine a fost o călătorie lungă, dar ai ajuns destul de departe. Întotdeauna te-ai imaginat ca pe cineva care se bucură de viață și de tot ce are de oferit. În timpul Lunii Pline în Berbec, vei observa că multe dintre visele tale încep, în sfârșit, să devină realitate.

Luna Plină în Berbec are un impact puternic asupra vieții tale, iar tu vei observa schimbări pozitive în timpul acestui tranzit. Așa transmite universul un mesaj special de perseverență către tine. Rămâi fidel planului și vei culege roadele.

Luna Plină din 17 octombrie te reprezintă și abia acum începi să realizezi că ai urmat planul tău și vezi cum viața ta se desfășoară așa cum ai intenționat.

2. Fecioară

Darul special pe care îl vei primi este acela care îți arată că tot ce ai făcut până acum a fost bine făcut și că va duce la succes. Fiind o Lună Plină în Berbec, vei simți și tu acea „plinătate”, sub forma satisfacției de a fi făcut o treabă bine.

Ceea ce vei vedea nu va fi neapărat vizibil la exterior, ci mai degrabă vei simți o încredere interioară foarte mare. Ai făcut tot ce trebuie și știi asta. Acum e timpul să treci la următorul pas.

Luna Plină în Berbec simbolizează statutul tău de realizare, ceea ce îți aduce bucurie, pentru că știai că toată munca aceasta avea un scop. Acest lucru duce la fericirea personală. Darul pe care universul ți-l oferă în această zi este darul încrederii și satisfacției de sine.

3. Balanță

De obicei, nu ești prea înclinat să crezi că universul îți oferă daruri, dar poate ar trebui să reconsideri. Adevărul este că urmează să primești un mare beneficiu și vei dori să mulțumești cuiva.

Ce se întâmplă este că toate eforturile tale sunt observate și apreciate de puterea universală, ceea ce înseamnă că nu faci nimic în izolare; faci parte din marele plan, iar universul te vede ca pe o parte din întreg.

Astfel, darul pe care îl vei primi în această zi vine din ideea că, cu cât accepți mai deschis că lucrezi în aliniament cu forțele cosmice, cu atât acele forțe se unesc pentru a lucra în favoarea ta. Este o aranjare sinergică, și vei recunoaște că este potrivită până la sfârșitul zilei.

4. Pești

Deoarece Luna Plină în Berbec reprezintă încheierea și finalizarea, ceva din viața ta ajunge la un sfârșit fericit. Acest lucru poate însemna multe lucruri, dar există o mare șansă ca universul să intervină pentru a-ți oferi darul unui capitol închis în viața ta.

Pentru a merge mai departe, trebuie să închei lucrurile nefinalizate, iar pentru că ai făcut deja eforturi în acest sens, vei vedea că, până când vine Luna Plină în Berbec, munca ta este încheiată. Nu vei avea decât timp liber în fața ta, ceea ce ți se potrivește foarte bine.

Asta nu înseamnă că nu mai ai nimic de făcut, dar ceea ce îți rezervă viitorul este diferit; poți aștepta cu nerăbdare să fii creativ și concentrat în curând. Universul îți spune că faci loc pentru nou prin a scăpa de vechi.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri