Jurnalul.ro Horoscop 4 zodii intră într-o perioadă prosperă din 8 iulie 2024

4 zodii intră într-o perioadă prosperă din 8 iulie 2024

de Moira Dună    |   

Luna din Leu face opoziție cu Pluto din Vărsător pe 8 iulie 2024, aducând o perioadă de noroc pentru patru semne zodiacale. Acest tranzit necesită creștere și o metamorfoză profundă, în special pentru semnele fixe Leu, Scorpion, Vărsător și Taur.

Energia de acum va aduce conștientizare emoțională, care uneori poate fi incomodă. Dar tranzitele provocatoare promovează o perioadă de creștere personală. Aceste semne vor descoperi multe despre ele înșele și vor vedea cum creșterea lor a influențat și ceea ce sunt ei astăzi.

1. Leu
Luna este în semnul tău și face cu opozitie cu Pluto. Este momentul să continui evolutia personală. Temele din tranzitul lui Saturn în Vărsător vor avea ecou în următoarele zile.

Acest tranzit te încurajează să accepți schimbările care au loc în casa ta a relațiilor. Dacă ești în cuplu, acest lucru te poate aduce mai aproape de înțelegerea nevoilor partenerului. Leii singuri vor beneficia, de asemenea, de acest tranzi, care le va permite să știi clar ce vrei de la o relație, îmbrățișând o atitudine diplomatică și respectându-ți în același timp nevoile și limitele.

2. Scorpion
Luna se va afla în cel mai înalt punct al diagramei tale, făcând opoziție cu Pluto, sugerând o perioadă în care alții vor asista la energia ta emoțională. Poate fi un moment în care te simți provocat în a găsi acea siguranță emoțională pe care o dorești. Cu toate acestea, ești aici pentru a continua să evoluezi.

Luna opusă lui Pluto poate fi un tranzit emoțional, dar vindecător, care te determină să scapi de emoțiile negative, în special de cele legate de visele sau cariera ta. Acesta este un moment pentru a te concentra asupra propriei persoane.

3. Vărsător

A avea Pluto în zodia ta a activat deja transformarea în tine de peste un an. Lecțiile legate de Luna vizavi de Pluto se vor concentra în jurul relațiilor tale. Învață cum să echilibrezi această energie, dar lecțiile vor fi ușoare deoarece ai experimentat deja manualul Saturn în Vărsător.

Acum este momentul să-ți reamintești ce vrei într-o relație, cum faci cel mai bine pentru ca aceasta să funcționeze și dacă ești confortabil cu vulnerabilitatea emoțională. Deși ești extrem de independent, vulnerabilitatea acestui tranzit te poate face să-ți dai seama cum să te exprimi. Dar a avea un prieten sau partener de încredere te poate ajuta să eliberezi durerea și să atenuezi o parte din durere. Emoțiile nu sunt neapărat un semn de slăbiciune - ele arată și puterea unei persoane.

4. Taur
Luna în Leu, vizavi de Pluto în Vărsător, este un tranzit semnificativ cu impact puternic. Luna în Leu îți va arăta că îngrijirea de sine este esențială dacă vrei să continui pe această traiectorie. Cu cât te concentrezi mai mult pe succes, cu atât vei vedea rezultatele înflorind. Cu toate acestea, trebuie să oferi aceeași energie muncii tale. Este important să nu dai mai mult unei părți decât celeilalte pentru că raportul de putere se va dezechilibra.

Luna îți va arăta, de asemenea, nevoia de a rămâne conectat cu emoțiile tale și de a privi înapoi, la relația ta cu figurile tale materne pentru a vedea cum asta a modelat cine ești. Este un tranzit care te încurajează să înveți să-ți refaci legătura cu părinții, în timp ce devii conștienți de propria putere, potrivit yourtango.com.

Subiecte în articol: zodii noroc iulie
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri