Jurnalul.ro Horoscop 5 Zodii cu horoscop incredibil sub energia Lunii Pline în Berbec, între 14 și 20 octombrie 2024

5 Zodii cu horoscop incredibil sub energia Lunii Pline în Berbec, între 14 și 20 octombrie 2024

de Andreea Tiron    |   

Cinci zodii au previziuni astrologice incredibil de puternice pe parcursul săptămânii din 14 - 20 octombrie 2024, influențate de două mari tranzite care au loc pe 17 octombrie.

O frumoasă Lună Plină în Berbec și tranziția lui Venus din Scorpion în Săgetător aduc o energie considerabilă pe parcursul întregii săptămâni, așa că așteaptă-te la vitalitate puternică, impulsuri crescute și dorința de a te ridica pe tine însuți și de a profita de fiecare oportunitate care apare!

Luna Plină în Berbec este momentul perfect pentru a lăsa în urmă trecutul și a aduce noul, printr-un exercițiu de stabilire a intențiilor puternice. La urma urmei, Berbecul este prima zodie, iar Lunile Pline sunt culminarea tuturor dorințelor și manifestărilor. Această Lună Plină marchează atât începutul, cât și sfârșitul unui ciclu lunar mai amplu, care se întinde pe parcursul unui an, începând de la Luna Nouă în Berbec din aprilie 2024.

Între timp, Venus în Săgetător aduce tot felul de plăceri și dorința de a ieși din zona de confort! Lasă-ți copilul interior să iasă la joacă și lasă-ți imaginația să te conducă spre inspirație, idei noi și momente minunate. 

Cele cinci zodii cu previziuni incredibile în săptămâna 14 - 20 octombrie 2024:

1. Taur

  • Zodia cea mai compatibilă pentru Taur în această săptămână: Pești

  • Cea mai bună zi a săptămânii pentru Taur: 16 octombrie

Energia acestei săptămâni pentru tine este despre a ști că poți câștiga și apoi a profita de aceste oportunități. Aceasta este darul tău cosmic, în special în prima jumătate a săptămânii. Dacă ai încrede în tine și îți eliberezi temerile, doar lucruri extraordinare vor rezulta.

A doua jumătate a săptămânii te-ar putea găsi respingând vampiri energetici. Dar asta se întâmplă pentru că flăcările strălucitoare atrag întotdeauna molii. Încrede-te în instinctele tale și nu ignora semnalele de alarmă. Dacă reușești să faci acest lucru, vei evita orice neplăceri și vei continua să te bucuri de binecuvântările săptămânii pentru tine.

2. Rac

  • Cele mai compatibile zodii pentru Rac în această săptămână: Leu & Pești

  • Cea mai bună zi a săptămânii pentru Rac: 17 octombrie

Energia acestei săptămâni pentru tine este despre a fi răbdător și a avea încredere în timpul divin. Prima jumătate a săptămânii îți va testa determinarea, dar dacă rămâi ferm și urmezi impulsurile din interior, vei descoperi binecuvântările ascunse care sunt pentru tine. Meditația de dimineață te poate ajuta să începi ziua în direcția corectă în acest sens.

A doua jumătate a săptămânii va fi fie plină de distracție și angajamente sociale, fie va crea o ocazie de a face o călătorie spontană undeva. Lasă aventura să te cheme. Experiențe intrigante te așteaptă!

3. Săgetător

  • Zodia cea mai compatibilă pentru Săgetător în această săptămână: Berbec

  • Cea mai bună zi a săptămânii pentru Săgetător: 17 octombrie

Energia acestei săptămânii pentru tine este despre găsirea echilibrului potrivit între agitație și odihnă. Încrede-te în tine și vei ști ce să faci. Una dintre binecuvântările tale ascunse va fi o recunoaștere bruscă a unui prieten fals care încerca să te convingă contrariul.

A doua jumătate a săptămânii ar putea aduce amintiri provocatoare la suprafață și să-ți amintească de traume din copilărie sau alte experiențe neplăcute din trecut. Nu fugi de asta. S-ar putea să pară un moment greu, dar există o vindecare uriașă de cealaltă parte.

4. Berbec

  • Zodia cea mai compatibilă pentru Berbec în această săptămână: Alți Berbeci

  • Cea mai bună zi a săptămânii pentru Berbec: 18 octombrie

Ai Nodul Nord în spatele tău din nou săptămâna aceasta! Așa că asigură-te că ești conștient de dorințele și obiectivele tale. Te va ajuta să navighezi următoarele zile cu mai multă ușurință și să găsești modalități de a ieși din zona ta de confort fără a crea instabilitate în altă parte. Este un dar al sezonului Balanței.

A doua jumătate a săptămânii va fi mai relaxată și mai blândă pentru tine. Petrece timp cu cei dragi și cu animalele tale de companie. Dragostea este tot ce ai nevoie acum. Te va ajuta să îți reînvii sufletul și să găsești pacea interioară și liniștea.

5. Capricorn

  • Cele mai compatibile zodii pentru Capricorn în această săptămână: Leu & Taur

  • Cea mai bună zi a săptămânii pentru Capricorn: 19 octombrie

Energia acestei săptămâni pentru tine este despre a ști ce este cu adevărat în inima ta și a nu te abate de la acel drum, indiferent de cine ce crede. Menține-te ferm pe poziție. Te va conduce pe drumul cel bun. Vei găsi binecuvântările pe adevărata ta cale în viață.

A doua jumătate a săptămânii va aduce multe daruri dacă poți face ceea ce am menționat mai sus în prima jumătate. Unii dintre voi ar putea chiar să primească bani suplimentari sau să se confrunte cu o oportunitate norocoasă. Dacă simți nevoia, scrie în jurnal despre tine, inima ta și dorințele tale. Îți va revela răspunsurile de care ai nevoie și te va ajuta să nu te mai îndoiești de tine.

Subiecte în articol: horoscop octombrie 2024 lună plină
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri