Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav pe bd. Gheorghe Magheru din București. Autospecială de poliție, proiectată pe sensul opus, a lovit doi pietoni și încă o mașină

Accident grav pe bd. Gheorghe Magheru din București. Autospecială de poliție, proiectată pe sensul opus, a lovit doi pietoni și încă o mașină

de Redacția Jurnalul    |   

O autospecială de poliție a fost lovită de un alt autoturism, sâmbătă, pe bd. Gheorghe Magheru, din Capitală, fiind proiectată pe sensul opus de mers, unde a lovit doi pietoni și încă o mașină care era oprită la semafor.

Brigada Rutieră transmite că accidentul a avut loc în jurul orei 20.45 pe bd. Gheorghe Magheru.

„Din primele informații, o autospecială de poliție care circula în regim prioritar, cu semnalele optice și acustice în funcțiune, din directia Piața Romană către Piața Universității, la intersecția cu str. C.A.Rosetti a intrat în coliziune cu un autovehicul, iar în urma impactului a fost proiectată pe sensul opus de circulație și a acroșat doi pietoni care traversau regulamentar, dar și un alt autovehicul (TAXI) aflat în staționare la semafor”, transmite Brigada Rutieră.

În urma accidentului, două persoane au fost rănite. Este vorba despre un copil, care era pieton, și desspre un polițist, pasager în autospecială.

Cele două victime au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero pentru toți.

Polițiștii Brigăzii Rutiere fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului de circulație.

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri