Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav pe DJ 222 între localitățile Tulcea-Agighiol. O femeie a murit și alte două au fost rănite

Accident grav pe DJ 222 între localitățile Tulcea-Agighiol. O femeie a murit și alte două au fost rănite

de Vali Deaconescu    |   

Un accident a avut loc , sâmbătă, în jurul orei 16:30, pe DJ 222 între localitățile Tulcea-Agighiol. În accident a fost implicat un singur autoturism. O femeie a murit și alte două au fost rănite.

Potrivit ISU Tulcea, sâmbătă, în jurul orei 16:30, prin apel la numărul unic de urgentă 112, pompierii militari au fost solicitați să intervină în cazul unui accident rutier produs pe drumul județean DJ222, între localitățile Tulcea-Agighiol, cu un autoturism implicat, eveniment în urma căruia au rezultat 3 victime, dintre care una încarcerată.

Către locul indicat de apelant, s-au deplasat de urgență două echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială pentru descarcerare și o autospecială de stingere.

"Ajuns la locul intervenţiei, echipajul de descarcerare a acţionat pentru extragerea victimei, o persoană de sex feminin, predând-o echipajelor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) prezente la faţa locului. Din nefericire, femeia prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, medicul declarând decesul acesteia", a precizat ISU Delta.

Celelalte două victime, au fost preluate de echipajele SAJ, care le-au acordat primele îngrijiri medicale, ulterior fiind transportate la Spitalul Județean de urgență Tulcea.

Pompierii militari au asigurat măsurile specifice pentru prevenirea unui incendiu în astfel de situații.

sursa foto: RadareTulcea

Subiecte în articol: accident isu tulcea
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri